Basecamp Explorer Safari Camp Leopard Hill i Kenya er kåret til et av de mest fantastiske stedene å besøke av Time Magazine.

-Vi er stolte over at vårt ferskeste produkt og safari camp med et helt unikt design, fokus på bærekraft og økologisk driftskonsept med egen brønn og solenergi plassert i vårt eget Naboisho Conservancy skårer så høyt på Time Magazine`s liste. Vår norske arkitekt Ajas Melbye har stått for arkitektur og interiørdesign. Basecamp Explorer Kenya har ansatt 35 nye kenyanske hotellansatte i helårsstillinger for å drifte campen.

Jeg som leder for Basecamp Explorer gruppen er kjempeglad for at vår nye og innovasjonsdrevne camp når så langt i sitt andre driftsår. 

Leopard Hill har hatt godt belegg fra åpningen av og føyer seg inn i rekken av safari-suksess for oss. Leopard Hill er vår 5. safari camp i Masai Mara Kenya.

På Svalbard driver Basecamp Explorer også fem steder på samme måte som i Kenya, med Isfjord Radio Adventure Hotel som den mest spektakulære lokasjonen med høy kvalitet på design (ved Halvor Bakke ) og måltidsopplevelse.

For ytteligere informasjon ta gjerne kontakt med Brita Knutsen Dahl, CEO Basceamp Explorer AS,