Basecamp Explorer fortsetter sin digitale satsing ved å ansette tidligere redaktør for visitnorway.com Frederik Amundsen som ny digital leder.

Daglig leder i Basecamp Explorer AS Brita Knutsen Dahl er svært fornøyd med å ha fått på plass en seniorressurs med lang digital erfaring og stort nettverk i reiselivet.

– Hele den digitale synligheten skal få en god videre utvikling hos oss, sier Knutsen Dahl om ansettelsen. Den digitale delen av selskapet har lenge vært under systematisk utvikling med innhold og merkevare som hovedelement. Vår egen stiftelse Basecamp Explorer Foundation vil nå få bedre synlighet. I tillegg er vi i ferd med å åpne vår web-shop der vi vil ha de aller fleste produktene bookbare som online produkt. Dette er et krevende teknisk men også salgsrelatert digitalt arbeid, som vi ser frem til å få ferdig med topp kvalitet.

Frederik Amundsen har jobbet i Visit Norway i 17 år, og har de siste 10 årene vært ansvarlig redaktør for visitnorway.com, med ansvar for innholdet på nettstedet.

– Det er allerede gjort et godt stykke arbeid med både web, nyhetsbrev og ikke minst sosiale medier, og sammen skal vi ta dette enda et steg eller to videre, sier Frederik Amundsen.

Basecamp Explorer tilbyr overnatting, aktiviteter og opplevelser på ti unike steder på Svalbard og i Kenya. Basecamp Explorer Spitsbergen og Basecamp Explorer Kenya består begge av fem overnattingssteder, som er bygget og driftet etter bærekraftige prinsipper. Hovedaktivitetene er safarier, hundekjøring, skiturer, scooterturer og seilturer.

– Basecamp Explorer underkommuniserer til en viss grad det verdibaserte og bærekraftige aspektet ved det arbeidet de gjør innen reiseliv. Dette ønsker jeg å løfte, sier Amundsen.

Basecamp Explorer ble grunnlagt i 1998, og feirer med det 20-årsjubileum i år.

Les mer om Basecamp Explorer på www.basecampexplorer.com