Norske New Mind tellUs AS og Amerikanske Simpleview slår seg sammen og danner verdens desidert største selskap for såkalte e-tourism solutions.

New Mind tellUs er en ledende leverandør av websider og underliggende programvare for reisemål i Europa. Simpleview er verdensledende innen samme bransje. Begge selskaper leverer såkalte Destination Management systemer, inkludert design og produksjon av prisvinnende websider, SEO, og en rekke andre produkter og tjenester til destinasjonsselskaper verden over.

Eksempler på selskaper det leveres løsninger til er VisitScotland og VisitNorway på nasjonalt nivå, FjordNorge og Peak District på regionalt nivå, Las Vegas, Miami, Manchester, Liverpool, Oslo og Bergen på bynivå, samt en rekke større og mindre lokale destinasjoner.

Det sammenslåtte selskapet leverer løsninger til over 900 destinasjoner på 6 kontinenter. Med hovedkontor i Tucson Arizona, Liverpool og i Oslo vil selskapet ha over 300 ansatte i 19 tidssoner.

«Sammenslåingen med Simpleview gir oss muligheten til å levere enda flere og bedre tjenester til våre eksisterende og nye kunder i Skandinavia og resten av Europa» – sier Michael Borge, gründer og daglig leder av New Mind tellUs AS, og fortsetter: «Gitt at Simpleview allerede leverer VisitNorway.com så ser vi store muligheter til å forenkle og forbedre dataflyt, samt et utstrakt samarbeid om videreutvikling som vil komme hele det norske reiselivet til gode.»

Simpleview President, Richard Reasons said “that the companies’ combined destination management technologies — along with SEO and other digital marketing services — also present opportunities for greater efficiencies between country-level tourism organisations and local-level destination marketing.”

Om Simpleview

Simpleview er reiselivsbransjens ledende leverandør av CRM, CMS, nettsidedesign, digital markedsføring, inntektsgenerering og mobilteknologi for destinasjonsselskaper (DMOs). Simpleview sysselsetter 250 + ansatte og arbeider med 600+ kunder i Nord-Amerika og rundt om i verden, fra møte- og feriedestinasjoner på størrelsen med Paducah, Ky. (befolkning 25.018), til kunder som representerer 16 av de 20 beste møtedestinasjonene i USA. Den største enkeltkunden er VisitNorway. For mer informasjon om Simpleview, besøk http://www.simpleviewinc.com.

Om New Mind tellUS

New Mind tellUS har levert et bredt spekter av digitale løsninger for reisemålselskaper i mer enn 20 år, og leverer til en mangfoldig kundebase som inkluderer Visit Scotland, Manchester, Liverpool, FjordNorge, Oslo, Bergen og Svalbard. New Mind tellUs sysselsetter 50+ ansatte og jobber med 250 + kunder i Norge og i hele Europa. For mer informasjon om New Mind tellUs, besøk http://www.newmindtellus.com.