Med 35 års reiselivserfaring skal Elisabeth nå stå ved roret i den tradisjonsrike fjellstua på Høvringen. Hun forteller til avisa Gudbrandsdøl Dagningen at dette alltid har vært en drøm.

«Engasjementet mitt i NHO Innlandet tar slutt ved nyttår, så da må jeg tenke nytt. Og jeg har alltid drømt om å være vertskap på en fjellstue, sier Elisabeth Winther, opprinnelig ottavær men mangeårig Lillehammer- innbygger.»

Fra nyttår til over påske skal hun stå for vertskap og markedsføring av fjellstua. Hun har sterk tro på et Høvringens fortrinn er hva fremtidens feriegjester ser etter. I en travel hverdag søker stadig flere til ferieformer som gir fred og ro, og da passer Øigardseter perfekt. Likefullt ser hun potensial i mer aktivitet som vil lokke flere folk til stedet, om de er fra Nord-Europa, Norge eller hyttefolket i nærheten.

Elisabeth har jobbet mye med destinasjonsutvikling tidligere, og gleder seg til å løfte fjellstuen opp og frem i samarbeid med lokale krefter. Hun ser også frem til vertskapsrollen og å yte gode tjenester til de besøkende.

Vi ønsker henne lykke til 🙂


Denne saken er skrevet basert på artikkel i Gudbransdølen Dagningen, 10.oktober 2019.