Espen Blåfjelldal

Espen Blåfjelldal (41) fra Bagn i Valdres erstatter Jan Tjosås fra Øystese, Hardanger(54) som styreleder i HANEN, næringsorganisasjonen for gardsmat, bygdeturisme og innlandsfiske.

Kontinuitet

På HANENs landsmøte på Gomobu i Valdres ble Espen Blåfjelldal valgt til ny leder etter 7 år som nestleder. Han har med andre gått en god skole under Jan Tjosås som nå gir seg etter over 10 år i styret i HANEN.

Som styreleder i HANEN blir han sjef for en organisasjon i meget positiv utvikling med et voksende medlemstall som nærmer seg 600 og økt en kjennskap til merkevaren” HANEN” , ikke minst etter Oste-VM i fjor som ble arrangert i samarbeid med Norsk gardsost.

Organisasjonen jobber aktivt for å fremme interessene til de mange gardsmatprodusenter og bygdeturismebedrifter som har vokst fram de siste årene. Å bidra til å synliggjøre alle disse er en av organisasjonen viktigste formål.

Etter meget kompetent hovedstyret

Espen Blåfjelldal får som nestleder Anne Huitfeldt i fra Trøndelag. Hun har tidligere sittet i styret for Bondens Marked Norge og Allskog. De andre styremedlemmene er Emil Steira i fra Dagali som driver virksomheten Fjellspira der og den tidligere bondelagskokken Nils Henning Nesje fra Møre og Romsdal.

Nye i hovedstyret er Erik Ottar Hansen Totenvika galleri og kulturkafe i Oppland og Eldbjørg Fagerjord fra Kroglia kulturgård i Hattfjelldal i Nordland.

Les mer om HANEN på www.hanen.no