Nasjonalt

HANEN galer i Berlin


I år deltar Norge på Internationale Grüne Woche Berlin for 29. gang, og HANEN er representert både i landbruksministerens næringsdelegasjon og på den norske standen.

Landbruksministerens næringsdelegasjon

Grüne Woche er en meget sentral arena for å synliggjøre norske aktører innen mat, opplevelser og reiseliv, og daglig leder i HANEN er stolt over å være med i landbruksministerens næringsdelegasjon.

Den norske deltakelsen på Grüne Woche gjennom flere tiår har vært meget viktig for utviklingen av det mangfoldet av lokale mat- og drikkespesialiteter og unike opplevelser vi i dag kan finne over hele Norge, uttaler daglig leder i HANEN, Bernt Bucher-Johannessen.

Kvalitet er viktig

Flere av bedriftene som deltar på den norske standen er HANEN-medlemmer, blant annet Egge Gård, Smakfulle Rom og Hovden Fjellstoge.

Kvalitetsmerker som HANEN blir stadig viktigere for turistene, og vi gleder oss til å fortelle publikum på Grüne Woche om de flotte attraksjonene og spisestedene som finnes i Setesdalen, uttaler Ann-Torill Briksdal ved Hovden Fjellstoge.

Promoterer norsk seterturisme

HANEN samarbeider også med Norsk seterkultur for å promotere norsk seterturisme under Grüne Woche.

– Hovedformålet med samarbeidet er å skape et nettverk blant norske setre og markedsføre norsk seterturisme. Vi ønsker med dette samarbeidet å øke den internasjonale interessen for setre som en viktig del av Norges spennende opplevelser, avslutter Bucher-Johannessen.

Kilde: HANEN – Næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske
Bildet: Hovden Fjellstoge (Foto – Marit Kvaale)

Nasjonalt
Ut på tur med Joker og DNT
Nasjonalt
Bygdeturisme og lokalmat øker og det er stor tro på en god sommer
Nasjonalt
Nordisk toppmøte krydrer kulinarisk kappestrid på SMAK 2017