Dagens Næringsliv har testet de ulike skidestinasjonene i Norge med et bredt jurypanel med ulike bagrunner. Hemsedal ruver på toppen som den komplette skidestinasjonen skriver avisen i sin begrunnelse.

Og det er kanskje ikke så rart, vi har et fantastisk alpinprodukt med 2 skisentre i en og samme bygd, milevis med langrennsløyper og utallige toppturmuligheter!

I Hemsedal kan man virkelig høre fjellene kaller!

«Hemsedal har noe for enhver sier Richard Taraldsen som er daglig leder ved Destinasjon Hemsedal. Her finner du noe for den evntyrlystne, familien, vennegjengen og de som ønsker å komme til fjells og kjenne adrenalinet på kroppen. Vi er stolte over å bli nominert og ikke minst å gå til topps. Vi har 10 år på rad blitt kåret til Norges beste skianlegg av Dagens Næringsliv, men i år var det Trysil som gikk av med seieren med Hemsedal som en god nummer 2. Men det å være den komplette skidestinasjon er jo stort klapp på skuldren, det betyr at det vi gjør er riktig».

Hemsedal vokser raskt og det er god investeringsvilje i bygda om dagen, 20. desember åpent Fyri Resort i Hemsedal, et hotell med 144 hotellrom og konferansemuligheter som Anders Buchardt har bygd, med Axel Lund Svindal på eier siden. Hotellet drives av svenske Ess Group, som er kjent for å ha godt belegg på sine hoteller.

Det er også flere leilighetsprosjekter på gang og flere som allerede har hatt salgstart Fyri, Snøya, Fjellnest, Skarsnuten 905, Totten Lodge, Tottelia Hyttegrend, Vaarstølen og Skigaarden.

Hemsedal er en skidestinasjon som har en lang skisesong fra november til mai. Her kan man gå toppturer langt uti mai!

Hemsedal våknet idag opp til nysnø og mer er i vente mot helgen, og vi har god såle i alpinbakkene og langrennsløypene.

Velkommen til fjells!