Profilerte innlegg

Hvorfor dra over fjellet etter snø?​


Fredag 30. november 16:00 åpner Oslo Vinterpark til stor jubel for store og små Osloborgere!

I førsteomgang åpnes deler av Tryvannssiden – Tårnbakken, Hyttlibakken, Familieområdet og heisene Tryvann Express, Hyttliheisen og Tårn 2.

Nytt for i år er at man kan bruke sesongkortet både i Oslo Vinterpark og i Drammen Skisenter.

I tillegg er det gjort ytterligere investeringer i snøproduksjon og blitt kjøpt inn ny preppemaskin. Våre tre skiband har fått tak, begge lavvoene i anlegget er pusset opp og byttet duk og busstraséen i Wyller er asfaltert. I tillegg har vi forbedret lysanlegget i Hyttlibakken.

«Det er veldig gøy å se at investeringene i vårt eksplosive snøproduksjonsanlegg bærer frukter og at vi får åpnet anlegget i slutten av november. Vi satser på en knallsesong frem til stengning 22. april», sier daglig leder i Oslo Vinterpark Espen Bengston.


TryvannWyller AS eier og driver anleggene i Oslo Vinterpark og Oslo Sommerpark. Om sommeren finner nesten 35.000 gjester turen ut i trærne, og om vinteren har anlegget 330.000 dagsbesøkende gjester. Oslo Vinterpark, Tryvann er 4. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetting og ligger kun 20 minutter unna Oslo Sentrum.

Profilerte innlegg
Vil sette Oslo som fredsby tydeligere på kartet!
Profilerte innlegg
Hostelling International Norge er en UNWTO samarbeidspartner gjennom Bærekraftig Hostelling
Profilerte innlegg
Høstjakt på forsøpling
There are currently no comments.