Profilerte innlegg

Nå blir det enklere å kjøpe skipass og skiferie på nett


Et helt nytt samarbeid mellom SkiStar og Klarna gjør det nå mer fleksibelt og enklere å bestille skiferie, kjøpe skipass eller vintersportsartikler på nett. Kundene kan nå selv bestemme når og hvordan de vil betale.

– Hos SkiStar jobber vi hele tiden for å kunne tilby best mulige reiseopplevelser for våre kunder. Gjennom vårt og Klarnas kundefokus vil vi nå kunne gi en bedre helheltsopplevelse på våre to nettsteder skistar.com og skistarshop.com. Samarbeidet gjør at vi kan tilby kundene å velge mellom å betale nå, betale senere eller dele opp betalingen, sier salgs- og markedsdirektør hos SkiStar, Mathias Lindström.

Nedtellingen til ferien starter i det øyeblikket den blir bestilt. Å kjøpe en ferie skal være like spennende som å starte den. SkiStar jobber fokusert med å tilby sine kunder enkle løsninger, både når de bestiller og når de er på ferie. Sammen med Klarna tar SkiStar nå det neste steget for å sikre seg at både bestillingen av skiferien og kjøp av skiutstyr og andre sportsartikler bli enklere og smidigere.

– Vi i Klarna er opptatt av at kunden alltid skal stå i sentrum. Ved å tilby fleksible betalingsalternativ kan Klarna hjelpe SkiStar med å få en smidigere opplevelse ved onlinekjøp. Vi vet at kundene stiller stadig høyere krav til friksjonsfrie og enkle betalingsløsninger. SkiStar kan nå enda bedre møte kundenes krav. På sikt gir dette mer fornøyde og lojale kunder, sier sier kommersiell leder i Klarna Norge, Jens Rygg.

Ved bestilling av skiferie eller kjøp av vintersportsartikler kan kundene nå velge om de vil benytte seg av Klarnas betalingsmetoder ”Betal nå”, ”Betal senere” eller ”Del opp”. Samarbeidet omfatter nettbutikkene skistarshop.com og skistar.com.


Foto: Ola Matsson

Profilerte innlegg
Sykkelsatsing gir store ringvirkninger i Trysil
Profilerte innlegg
Selg Norge-prisen 2018 til skaperen av «Skam»
Profilerte innlegg
Generasjonsskifte i Nordic Hotel Consulting
There are currently no comments.