Etter tidenes beste vintersesong her i Oslo Vinterpark, kan vi nå gledelig erklære Oslo Sommerpark for åpen. 

En park for adrenalin-lystne i alle aldre

H&L Klatrepark er vår aller mest populære aktivitet i Oslo Sommerpark. Med klatrelinjer for alle aldre, hvor fokus er høy mestringsgrad, er dette noe som fremkaller brede smil for både store og små. Her kan familien, vennegjengen eller kjæresteparet boltre seg på et stort område i trærne under Tryvannstårnet. Klatreparken er en del av Høyt og Lavt kjeden, som har 14 klatreparker over hele landet.

«Vi i Oslo Sommerpark er genuint opptatt av å tilrettelegge for friluftsaktivitet for voksne og barn med lek og moro i tretoppene under trygge forhold», sier daglig leder Espen Bengston.

I tillegg til klatreparken har sommerparken sykkelutleie og tilbyr guidede turer i marka, både på sti og noe mer teknisk sykling.

På området er det fasiliteter for skreddersydde eventer, teambuilding og utdrikningslag med muligheter for både mat og drikke, 5-kamp og det populære «Tigerspranget».

«Etter er en så fantastisk vinter er det gledelig at sommeren har kommet for fullt, og vi gleder oss stort til å ta imot våre sommergjester for barmarkstrening her i Oslo Sommerpark», avslutter Bengston.


Tryvann Skisenter AS eier og driver anleggene i Oslo Vinterpark og Oslo Sommerpark. Om sommeren finner nesten 40.000 gjester turen ut i trærne, og om vinteren har alpinanlegget 330.000 besøkende.

Oslo Vinterpark er det 4. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetting.


Kilde: Oslo Sommer og Vinterpark