Fredag 22. november kl 09.00 kan du ta fram skiene fra boden og sette snuten mot Hemsedal. Vi er klare og ønsker alle skiglade gjester velkommen til en ny sesong!

MEN allerede førstkommende lørdag 16. november åpner barneområdet fra 11-16. Det vil bli satt ut rails og boxer samt svingfigurer. Og det er gratis for alle! Concept Store er åpent og har årets nyheter på plass innen skibekledning og ski.

Det er flere nyheter for skisesongen 2019/20, bakke nr. 53 Sentrumsvingen åpner fra toppen av Hollvin Express og gjør det enkelt å ta seg til sentrumsløypa og til Totteskogen. Og her kan man kjøre den nye løypa 52 Fyriløypa ned til det nye hotellet Fyri Resort of Hemsedal som åpner 20. desember.

Fyri Resort of Hemsedal har en spektakulær utsikt over bygda, konferanse fasiliteter, hotellrom i verdensklasse, barer, restauranter, skiutleie, gangavstand til sentrum, skiløyper rett utenfor hotell + mye mer. I tillegg åpner den nye Totteskogheisen som tar deg tilbake til skisenteret rett utenfor hotellet.

Valleskogen oppgraderes med nye lys, lyd og forskjellige effekter og Vallekiosken gjøres om til varmestue for skiskolen.

I tillegg bygger Skigaarden ut 15 nye leiligheter som er til utleie som ligger midt i Hemsedal Skisenter. Her får du fantastisk utsikt utover dalen og skibakkene ligger like utenfor døren.

Tradisjon tro blir det nok en gang duket for legendariske PRAY FOR SNOW på Hemsedal Cafe. Som vanlig blir det stor markering med bål, men denne gang gjør de det dobbelt bra og tenner et bål uten å skape forsøpling samtidig som de gir videre til de som trenger det aller mest. Les mer om eventet her.

Allerede lørdag 9. november åpnet Gravset skiarena 2 km med langrennspor og Solheisen med Hemsedal Railgarden.

Vi gleder oss til en ny og snørik vintersesong!