Den nye versjonen av komedieklassikeren inntar kinoene i forkant av årets vinterferie. «Fjols til fjells» er en helt nyskrevet historie, inspirert av den norske klassikeren.

Den nye versjonen av «Fjols til fjells» tar utgangspunkt i samme premiss som originalen: Den alltid serviceinnstilte og lett panikkslagne resepsjonisten Poppe (Herbert Nordrum, som spiller barnebarnet til Leif Justers opprinnelige skikkelse), opplever en påske der alt som kan gå galt, går galt. For så å gå verre. Mye verre.

Hoved-trailer Fjols til fjells: 

– Det er veldig gøy å endelig kunne få vise en smakebit fra filmen. Dette har vært utrolig morsomt å lage, så nå gleder jeg meg til å dele det med det norske folk sier regissør Petter Holmsen. Og det er spesielt gøy å få lage komedie om det norskeste av det norske, våre påsketradisjoner på fjellet – denne gangen anno 2020.

Stjernelag

På høyfjellet i påsken møter vi mange kjente fjes: Herbert Nordrum, Bjarte HjelmelandChristian SkolmenNils VogtAnette HoffNader Khademi, Janne Formoe og svenske Hedda Stiernstedt («Vår tid er nå») for å nevne noen.

Om filmen

Alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Filmfakta
Tittel: Fjols til fjells
Regi: Petter Holmsen
Produsent: Stig Hjerkinn Haug
Manus: Karsten Fullu
Premiere: 21.02.20202
Produksjonsselskap: Stig og Stein Studio
Distribusjon: Nordisk Film Distribusjon AS