Profilerte innlegg

Skisesongen er i gang i Hemsedal!


Endelig er den kalde fine tida her, og vi er klare for ny vintersesong i Hemsedal!

Gravset Skiarena har åpnet 750 m, 1 km og 2 km med løyper på kunstsnø, og melder om gode forhold. Løypene er allerede tatt i bruk og det er kjørt opp klassisk og skøytespor. Hemsedal Utmarksservice har stått på for å få åpnet løypene og det har vært fantastisk med all dugnadhjelpe fra Hemsedal Langrenn.

Sjekk ut live kamera fra Gravset Skiarena her

Til helgen åpner også Hemsedal Skisenter, etter jevn og stabil kulde kan anlegget endelig åpne dørene for alle skientusiaster!

Skisesongen setter igang med skitesthelg. Her kan alle komme å teste ski og bli inspirert til nytt utstyr og få en riktig god veiledning på hva slags type utstyr man bør ha etter ferdigheter. Heiser som åpner blir Hollvin Express (E), barneheisen Valle 1 (A1) og Ulven (O), åpne bakker blir Hemsedalløypa (10), Valleløypa 1 (2) og Trolløypa (1).

Følg med på snøleggingen time for time på www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/var-og-bakker/.

Restaurantene og afterski stedene er også klare til å ta imot alle gjester. Gå ikke glipp av Pray for Snow på Hemsedal Cafe, og stikk innom og prøv SkiStua sin nye jubileums øl.

Velkommen til vintersesong i Hemsedal!


Hemsedal – Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder. Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com


Foto: Gisle Klute 26.nov 2018

Profilerte innlegg
FOODSCAPE – setter bærekraft på menyen!
Profilerte innlegg
Når algoritmene overtar museene: Velkommen til åpent nettverkseminar
Profilerte innlegg
NBBL vil forby korttidsutleie på mer enn 60 dager i året
There are currently no comments.