Vilkår for bruk

Disse vilkårene gjelder for bruk av tjenesten definert her og levert av leverandøren Reiselivskunnskap AS.

Tjenesten inkluderer nyhetsbrevet Dagens reiselivsnyheter på epost og lukkede sider og innlegg på dette nettstedet.

Bruker/mottaker registrert ved et aktivt abonnement har tilgang til tjenesten definert her.

Som bruker av dette nettstedet og/eller mottaker av nyhetsbrevet er du forpliktet til å ikke videresende nyhetsbrevet og/eller gi tilgang til tilhørende lukkede nettsider til noen tredjepart, samt legge ut informasjon bearbeidet gjennom denne/disse tjenesten(e) dersom annet ikke er avtalt med leverandør.

Du kan når som helst melde deg av som mottaker av nyhetsbrevet via lenken nederst i hvert brev, eller ved å ta kontakt direkte eller med abonnementets kontaktperson.

Leverandør Reiselivskunnskap AS og redaktør kan ikke stilles ansvarlig for innhold i nyhetsbrevet, eller til noe innhold som det lenkes til, og kan ikke garantere at lenker og innhold på tredjeparts nettsteder fungerer.

Leverandør kan si opp enhver bruker/mottaker med umiddelbar virkning dersom denne avtalen vurderes som misligholdt, eller ved uforutsette  hendelser. Eventuelle tvister skal løses i minnelighet.

Reiselivskunnskap AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere vilkårene for bruk som er gjeldene fra den dato de oppdateres på dette nettstedet.

Sist oppdatert: 11.11.2020.