Velkommen!

Veldig hyggelig å ha deg med som abonnent! Du og dine kollegaer vil nå ha tilgang til følgende:

Målet er at tjenesten skal være mest mulig relevant og tidseffektiv. Så dersom du har forslag til endringer, eller om emner vi bør dekke bedre så ta kontakt og vi følger opp!

Mvh Rune Dalfelt (red.)

Noen spørsmål og svar..

Med fokus på reiselivsutvikling i Norge og basert på flere hundre nettbaserte kilder utarbeider vi hver ukedag nyhetsbrevet manuelt for å sikre best mulig kvalitet. Sakene settes opp geografisk fra nord til sør med fylket markert. Overskriftene lenker til originalartikkel. Om symbolet + vises har kilden betalingsmur, men ingress søker å belyse saken som en kortnyhet. Nyhetsbrevet sendes ut som en mobiltilpasset epost og publiseres på dette nettstedet.

Du kan registrere dine kollegaer for tilgang og som mottakere av nyhetsbrevet så lenge disse jobber for samme virksomhet. Send inn en epost med navn/epostadresser eller bruk skjemaet på denne siden.
Vi lenker gjerne til saker/pressemeldinger på ditt nettsted eller legger ut disse på vårt nettsted for ytterligere eksponering. Dersom du ønsker å profilere et arrangement (event/kurs/konferanse) relatert til norsk reiseliv så kan vi legge ut en tekst eller bannerannonse for dette gratis i nyhetsbrevet. Ta kontakt for mer informasjon.

Overskriftene til eksterne kilder lenker til originalartikkel. Om symbolet + vises har kilden betalingsmur, men ingress søker å belyse saken som en kortnyhet. Vi tar med utvalgte slike saker da vi tror det er bedre å vite f.eks at det skjer noe på sted X enn å ikke vite noe om det. De som allerede abonnerer på gitte kilde kan gå inn, mens andre da i alle fall vet om den aktuelle saken.