10 åpne reiselivsnyheter denne torsdagen

Her finner du 10 åpne reiselivsnyheter fra dagens nyhetsbrev. Overskriftene lenker til orginalartikkel. Du finner alle dagens 39 utvalgte reiselivsnyheter i nyhetsbrevet 🙂


Takeaways fra Techpoint Travel 2022
«Teknologi kan gjøre reiselivet bedre for gjester og bedrifter. Og mulighetene er her nå. Vi må bare se dem, bruke dem riktig og våge å sette i gang. Det er noe av hva vi tar med oss fra Techpoint Travel 2022.» Kilde: nhoreiseliv.no.

Menon har evaluert forsøk med catskiing
» I 2018 ble det åpnet opp en forsøksordning som omhandlet at seks kommuner kunne etablere belte­billøyper for catskiing… Basert på grunnlaget vi har til rådighet har vi ikke faglig grunnlag for å anbefale noe annet enn en videreføring av forsøksordningen. Rapporten kan lases ned her.» Kilde: menon.no.

Regjeringa varslar ny villreinpolitikk
«Leveområda til villreinen er under press. Nå vil regjeringa ha Stortinget med på omfattande tiltak i villreinfjellet. – Mellom anna må vi ha strengare regulering av hyttebygging, og vi må truleg også inn å regulere ferdsel i nokre område, seier Øren Heen.» Kilde: nrk.no.

Bobilsalget ned med en tredjedel hittil i 2022
«Bobilsalget i 2022 ender trolig opp på halvparten av salget i rekordåret 2018. Leveringssituasjonen og urolige tider gjør at bobilbransjen går noen ruskete måneder i møte.» Kilde: bobilverden.no.

Innlegg: Strømstøtte til alle – også hytter!
«Det er tydeligvis ingen ansvarlige politikere som har kommet på tanken at også hytteeiere er «vanlige folk» som har kommet i en vanske- lig økonomisk situasjon på grunn av de skyhøye strømprisene, skriver tidligere fylkes- og lokalpolitiker Lars Solbakken i et leserinnlegg.» Kilde: hytteavisen.no.

Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
«Horecabransjens Ærespris er bransjens høyeste utmerkelse. Har du en kandidat til prisen? Prisen skal deles ut på Umami Arena på Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i 2023.» Kilde: horecanytt.no.

Flyreiser: Stor prisendring
«Konkurransen mellom flyselskapene i Norge gir lavere priser på flybilletter framover. I alle fall for dem som skal fly innenlands.» Kilde: dinside.dagbladet.no.

Markedssjefens høstrapport  (Møre og Romsdal)
«Er du nysgjerrig på hva som foregår av markedsarbeid hos oss akkurat nå, så kan du se på rapporten som vår markedssjef Torill Brandal Berge har laget her. Hun jobber som dere vet for både Visit Nordvest og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, så i rapporten vil dere se sakseksempel fra hele vårt flotte fylke Møre og Romsdal.» Kilde: visitnw.wordpress.com.

Tall & sånn fra sommeren ’22 (Møre og Romsdal)
«På denne tiden av året kommer det naturlig nok mange spørsmål vedr. hvordan sesongen i vår region egentlig har gått. SSB-tallene for august er nettopp kommet ut, og vi har tatt ut noen av disse nøkkeltallene som gjelder vår region.» Kilde: visitnw.wordpress.com.

Lille Oslo er en egen planet (Oslo)
«Hadde ikke «Suser avgårde alle mann» med deLillos passet utmerket som lydspor til denne lille Oslo-filmen? Men wienervals funker fint, det også.» Kilde: facebook.com/VisitOslo.reisebransje


NB! Du finner flere nyheter i nyhetsbrevet «Dagens reiselivsnyheter». Om du ikke allerede mottar dette så kan du tegne abonnement her!

Del gjerne!