10. februar hylles skipatruljene – verden over

10. februar tar Helly Hansen del i markeringen av den internasjonale skipatruljedagen. Det gjør også Alpinco, som eier begge de to skianleggene i Hafjell og Kvitfjell. Markeringen finner sted verden over, og er en hyllest til skipatruljene som sørger for å holde alpinanleggene våre trygge gjennom vinteren. 

Helly Hansen oppfordrer alt fra profesjonelle utøvere og entusiaster, til skianlegg og andre merkevarer til å markere dagen. Dette kan gjøres med en high five, ved å dele en pizza, eller sende meldinger og donasjoner. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

– Vi er stolte over å ha kledd opp 55.000 profesjonelle over hele verden, deriblant skipatruljer og skiløpere, sier global markedsdirektør i Helly Hansen, Michael Uhl.

Donerer inntekter

For å markere sin støtte til skipatruljene donerer Helly Hansen fem prosent av alle inntekter fra internettsalg i perioden 10. til 14. februar til ulike organisasjoner som støtter skipatruljer.

– Vi ser den internasjonale skipatruljedagen som en mulighet til å si tusen takk til alle patruljene for deres dedikasjon til å holde folk trygge i fjellet. Vi gleder oss til å se skiløpere og snowboardere vise sin takknemlighet denne dagen, fortsetter Uhl.

Gjennom dagen vil folk fra skipatruljer over hele verden ta over Helly Hansens Instagram-konto, @hellyhansen. Blant disse finner vi Sun Valleys Hannah Baybutt, som også er i fokus i selskapets «We belong in the mountains»-kampanje denne vinteren. Andre merkevarer oppfordres til å hylle skipatruljene gjennom deres egne kanaler i sosiale medier ved å bruke #skipatrolday.

HJELPER ALLE: Store og små. Skipatruljen i et skianlegg er synlige i stort sett alle deler av anlegget. Foto: Gisle Johnsen.

Fortjener en hyllest

Alpinco er intet unntak denne dagen og vil gjøre sitt for å bidra i hyllesten av sine egne skipatruljer.

– Skipatruljen er en så utrolig viktig del av et skianlegg. En virkelig stor del av det bankene hjertet i livet bak heiskortet. Dette er mennesker som fortjener en hyllest der de hver eneste dag sørger for at våre gjester er trygge på besøk i våre skianlegg, sier markedssjef i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum

Den internasjonale skipatruljedagen markeres over hele Norge 10. februar. Hold øynene åpne for informasjon om hvordan dagen markeres ved ditt lokale fjell ved å følge med i sosiale medier eller ved å stå på deres mail-lister for sesongens nyheter og oppdateringer.

Del gjerne!