2469 Reiseliv forsterker teamet

-Vi har i dag gleden av å meddele at Lena Nymark (45) fra 1.1.2022 er ny rådgiver i 2469 Reiselivsutvikling AS, sier Managing Partner Børre Berglund. Det er gledelig for oss å få Lena med på laget. Både fordi hun har aktuell kompetanse som er etterspurt av våre oppdragsgivere, men også fordi hun er høyt motivert for å bidra til å utvikle et bærekraftig reiseliv i Nord-Norge og landet ellers.

Lena kommer fra Radisson Blu og stillingen som daglig leder for en av Tromsøs sterkeste merkevarer, Yonas Pizzeria og Catering, hvor hun har fokusert på prisstrategi, brand awareness, nye B2B-initiativ og optimalisering av drift. 

Lena har nylig avsluttet en master i reiselivsledelse fra Universitetet i Tromsø, og hun har i tillegg en samfunnsvitenskapelig cand.mag. grad i statsvitenskap, engelsk og pedagogikk, samt en bachelor i Mass Communication og Cultural Studies fra London Metropolitan University.

– I 2469 merker vi stor pågang fra bedrifter, nettverk, investorer, kommuner, fylker og andre som har behov for erfarne rådgivere med bakgrunn fra reiselivsnæringen for løsning av operative og strategiske utfordringer. Vårt team med rådgivere på kontorer i Tromsø, Bergen/Sognadel og i Son/Moss har spisset reiselivskompetanse for å løse disse utfordringene. Lena vil styrke vår tilstedeværelse i Nord-Norge og vil ha arbeidssted i Tromsø.

Lena har lang erfaring fra hospitality og restaurantbransjen, både nasjonalt og internasjonalt, og har bred erfaring fra arrangementsturisme og prosjektledelse. Hun har vært ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon for Midnight Sun Marathon og Samisk Uke, og jobbet som presseansvarlig for Tromsø Internasjonale Filmfestival. Lena har også vært sentrumsleder for Næringsforeningen i Tromsø regionen, hvor hun blant annet var sentral i opprettelsen av Tromsø Sentrum AS, og har vært prosjektleder for arrangement for Mediehuset iTromsø. 

Lena har sin kjernekompetanse innenfor markedsføring, kommunikasjon og prosjektledelse og brenner for økt profesjonalisering, bærekraft, og markedsbasert innovasjon i reiselivsnæringen.

– Jeg gleder meg til å starte i 2469 Reiseliv og er svært motivert for nye og spennende arbeidsoppgaver, sier Lena. 

Se nettstedet til 2469 Reiselivsutvikling AS her

Del gjerne!