2469 Reiseliv forsterker teamet

Ståle Brandshaug

-Vi har i dag gleden av å meddele at Ståle Brandshaug fra 1.1.2022 er ny partner i 2469 Reiselivsutvikling AS, sier Managing Partner Børre Berglund.

Det er en betydelig forsterkning for oss å få Ståle med på laget. Både fordi han har en bred og aktuell kompetanse som er etterspurt av våre oppdragsgivere, men også fordi han bringer med seg en sterk motivasjon for å bidra til å utvikle et lønnsomt, bærekraftig reiseliv i alle landets regioner.

Ståle kommer fra stillingen som Reiselivsdirektør/CEO i Visit Sognefjord.  Han er Master of Science (Msc.) innen Tourism Planning and Development fra University of Surrey, Service Management fra UiS/NHS i tillegg til cand. mag.-grad med kombinasjon av ledelse, strategi og markedsføring.

– I 2469 merker vi stor pågang fra bedrifter, nettverk, investorer, kommuner, fylker og andre som har behov for erfarne rådgivere for løsning av operative og strategiske utfordringer. Vårt team med rådgivere på kontorer i Tromsø, Bergen og i Son/Moss har spisset reiselivskompetanse for å løse disse utfordringene, og Ståle vil med sin omfattende erfaring fra ledende stillinger i reiselivet styrke våre leveranser.

Ståle har mer enn 25 års erfaring fra ledende stillinger, prosjektledelse, undervisning og FoU-arbeid innen reiselivs- og næringsutvikling i stillinger som reiselivsdirektør i Region Stavanger BA og Visit Sognefjord AS, styreleder i NCE Tourism Fjord Norway, Høyskolelektor og studieleder reiseliv ved HVL, daglig leder i Stiftelsen Nordsjøvegen og fungerende reiselivssjef ved Sandnes reiselivssenter. Han er fagansvarlig for emnet Reisemålsutvikling ved HVL og UiS.

Videre har han bakgrunn fra bla. utvikling av masterplaner, reiselivsplaner og forretningsplaner, ARENA Innovativ fjordturisme, bærekraftsertifisering, Visit Norway sitt strategiske råd, temaleder VRI reiseliv, rådgiver for regionalt forskningsfond Vestlandet, etablering av Forskningssenteret for bærekraftig reiseliv og en rekke styreverv innen reiselivsnæringen. Han har vært prosjektleder for flere bedriftsnettverk og utviklingsprosjekt innen bl.a. reisemålsutvikling, MICE-utvikling, helårsturisme, cruiseutvikling og næringsutvikling.

Ståle har sin kjernekompetanse innenfor reisemålsutvikling, prosjekt- og prosessledelse, analyser, markedsføring og «management for hire», og brenner for helhetlig konseptualisering, digitalisering, økt profesjonalisering og markedsbasert innovasjon i reiselivsnæringen.

– Jeg gleder meg til å starte i 2469 Reiseliv og er svært motivert for å bruke kompetansen min inn mot nye oppdragsgiver, sier Ståle. Etter Covid-19 pandemien er det mange viktige utviklingsprosjekter på gang som jeg ser frem til å bidra inn i, avslutter Ståle Brandshaug.