7 tips til pinsehelga i Trysil

Det er langhelg i sikte. Her gir vi en oversikt over hva du kan fylle pinsehelga i Trysil med.

1. Selvfølgelig blir det sykling!

Alle stiene i sykkelområdet Gullia er nå åpne, og her ligger det an til maks sykkelglede i hele sommer. På pumptracken i GT Bike Park og GT Pro Park har det vært full aktivitet i flere uker allerede. Det meldes om fint vær til helga, og kanskje Norwegian Pumptrack Series Trysil står på planen? Et fint arrangement enten man vil delta eller vil se noen av beste syklistene i Norge i sving på den nye pumptracken i Trysil. 

Se mer om årets sykkelnyheter i Trysil

2. Gøy i klatreparken

I klatreparken Høyt & Lavt kiler det godt i magen. Også for de aller minste, som har sin egen oransje løype i klatreparken. I denne løypa er høydekravet 80 cm. Klatreparken har åpent både lørdag og søndag til helga. I fellesferien er klatreparken i Trysil åpen hver dag.  

3. Topptursesongen er i gang!

De ivrigste har allerede sjekket inn på mange av Trysil toppturer. Heng deg på, og kanskje det blir ny topptur-rekord denne sommeren? Det meldes om klargjorte og fine stier fra våre toppturfaddere. I appen UT finner du turbeskrivelser, og du kan også sjekke inn på Trysils toppturer og delta i trekningen av fine premier. Skagsvola er en av Trysils mest populære toppturer, og går under navnet Trysils svar på Beseggen, på grunn av sin fantastiske utsikt. 

4. Golf

Golfsesongen på Trysilfjellet Golfbane er offisielt i gang, og det meldes om en bane som er i meget god stand. Prohopen og minigolfbanen er åpen, og på driving rangen kan du pusse på teknikken. Hos Trysil Indoor Golf kan du utfordre venner og familie til en morsom golfrunde, uansett vær!


5. Spis ute!

Eller inne om du vil. Mye aktivitet krever ekstra påfyll, og flere spisesteder er åpent til helga, både i sentrum og i fjellet. 

6. Innendørs aktiviteter

Legg inn tid til en time på bowling eller en dukkert i bassenget på Radisson Blu Resort. Garantert suksess for store og små! På Radisson Blu kan du også unne deg en behagelig stund med avslapping og restitusjon på Alpine Spa & Relax. Godt for såre sykkelmuskler!

7. Kultur

På Galleri Vågal i Trysil sentrum kan du få med deg utstillingen til fotograf Per Heimly. På lørdag kan du blant annet få med deg den kritikerroste filmen Top Gun Maverick med Tom Cruise på Trysil Kino. 

Del gjerne!