Aina Berg er ny markedssjef i Trøndelag Reiseliv

Aina Berg, ny markedssjef i Trøndelag Reiseliv

Vi har gleden av å kunngjøre at Aina Berg er fra 1. august ansatt som markedssjef i Trøndelag Reiseliv.

Berg vil få ansvar for markedsføring av trønderske opplevelser i det norske og utenlandske markedet, samt videreutvikling av den nye merkevareplattform for reiselivet i Trøndelag. Berg vil være kontaktpunkt mot Visit Norway, og jobbe tett med både destinasjonsselskapene og opplevelsesnæringen i regionen.

-Det skjer mye spennende i Trøndelag de neste årene, bl.a. arrangeres det Bocuse d´Or 2024, Ski-VM 2025 og Nasjonaljubileet 2030. Aina blir et viktig ledd i dette arbeidet. Med sin kompetanse fra kultursektoren, vil hun bidra til en positiv utvikling og gi vårt markedsføringsarbeid nye impulser, sier reiselivssjef Petra Sestak-Flagestad.

Berg kommer fra stillingen som markedskoordinator i Museene i Sør-Trøndelag (MiST), hvor hun koordinerte markedsarbeid for de ulike museene i selskapet. Hun har også bakgrunn som markedskonsulent i Sirkus Shopping, og jobbet med markedsføring og kommunikasjon både i Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) og NTNU.

-I mine seks år som markedskoordinator i MiST har jeg jobbet tett sammen med Trøndelag Reiseliv. MiST har benyttet Trøndelag Reiseliv som en ressurs til å heve kompetansen på målgruppearbeid, vertskapsrollen og markedsføring. Jeg er takknemlig og glad for muligheten jeg har fått. Trøndelag har et hav av gode opplevelser innen overnatting, mat, kultur og natur. Målet er å skape en sunn vekst av gode opplevelser for lokale, nasjonale og internasjonale gjester i regionen vår, sier Aina Berg.

Trøndelag Reiseliv er et kompetansesenter og markedsfører av opplevelsesnæringen i Trøndelag.

Del gjerne!