Aktiv ferie hos SkiStar Trysil og Hemsedal blir sommerens feriemål nummer én

SkiStar frigir ferske bookingtall for kommende sommer som så langt viser en økning på 40%*. Selskapets satsning på en aktiv ferie året rundt og konseptet Sports & Adventures er en suksess, og nå utvikles aktivitetstilbudet hos SkiStar Trysil og Hemsedal ytterligere.

Med nye heisbaserte sykkelstier og et enda bredere overnattingstilbud, forsterkes satsningen til glede for nye og tilbakevendende feriereisende. Også internasjonale turister har fått øynene opp for de skandinaviske fjellene sommertid.

Sommerferien er tiden der hele familien skal tilbringe tid sammen, og samtidig skal ulike feriedrømmer oppfylles. Flere og flere velger destinasjoner der det er en stor bredde av aktiviteter kombinert med muligheter for familien til å tilbringe tid sammen.

I Trysil tredobles det heisbaserte stisykkeltilbudet den kommende sommeren. I tillegg dobles heiskapasiteten og begge aktivitetshotellene** holder åpent. Radisson Blu Mountain Resort & Residences for første gang om sommeren, noe som er mulig takket være den økte etterspørselen de siste årene

– At interessen for fjellferie om sommeren er her, er det liten tvil om, og ekstra gledelig er det selvsagt at vi i Trysil stadig kan tilby et bredere aktivitetstilbud, så hele familien kan ha innholdsrike dager tilpasset sine interesser og behov, og samtidig være sammen sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

Hos SkiStar Hemsedal skjer det også ting denne sommeren. Blant annet ferdigstilles det som blir blant de lengste og mest varierte flytstiene i Skandinavia på hele 8,5 kilometer fra topp til bunn, som er tilgjengelig via den sommeråpne 8-seters stolheisen Hollvin i Hemsedal fra 1. juli.

– Vi er stolte av å ha et mangfold av aktiviteter og fantastisk natur rett utenfor døren, noe som gjør Hemsedal unikt. Det er gøy at det satses på sommeraktiviteter, og stisykkeltilbudet i vårt anlegg sommertid som Destinasjonsselskapet her i Hemsedal har vært primus motor for, er en stor suksess. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Bo bra kombinert med aktiviteter og tid med de nærmeste for minnerike fjellopplevelser

Alle SkiStars destinasjoner har et bredt tilbud av ulike overnattingstilbud med alt fra aktivitetshotell i Trysil, SkiStar lodge Hemsedal og Hundfjället samt leiligheter og hytter. Rett utenfor døren finnes det aktiviteter og opplevelser for alle, uansett ferdigheter, interesser og ambisjonsnivå.

Sommersesongen i Trysil åpner med klatreparken 21. mai og Let`s GO! og sesongåpning av sykkelstiene i Gullia siste helgen i mai. Da åpner også Radisson Blu Resort. Den 16. juni arrangeres stisykkelfestivalen Utflukt i Trysil og sykkelheisen og de heisbaserte sykkelstiene åpner for sommeren. Samme helgen åpner også hotellet Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen.

SkiStars sommersesong i Hemsedal åpner med lanseringen av det som blir blant Skandinavias lengste og mest varierte flytstier på 8,5 km den 1. juli.

For booking av årets sommerferie, se skistar.com for tilbud, pakkeløsninger og boalternativer.

Se mer info:

Sommeren hos SkiStar 

Nyheter sommeren 2022

*Viser til bookinger på samtlige av SkiStars destinasjoner til og med uke 11, målt i antall bestilte objekt overnattinger gjennom skistar.com, sammenlignet med samme periode i 2021.

**SkiStars aktivitetshotell i Trysil, Radisson Blu Resort, og Radisson Blu Mountain Resort & Residences.

Del gjerne!