Beitostølen Resort til topps i internasjonal reiselivskåring

Beitostølen Resort har gått til topps som «Family friendly Resort of the Year Award for Norway», kåret av Travel & Hospitality Awards 2022. -Veldig artig og inspirerende for selskapet og alle våre 100 ansatte, sier direktør Atle Hovi.

Kriteriene for denne internasjonale prisen er helt sentrale parametere for alle som driver i besøksindustrien: 

-At vi får denne prisen med nettopp disse kriteriene, som jo er et minste felles multiplum på alt hva det handler om i dag, ikke bare hvis du skal overleve, men aller helst oppleve framgang og suksess som virksomhet i besøksindustrien, er ekstra stas for oss, sier Atle Hovi.

Foto: Beitostølen Resort/DestinasjonsKirurgene
  • Service&hospitality; levere en personlig og skreddersydd service, med fremragende  kundeservice
  • Experience; skape en minneverdig opplevelse for gjestene
  • Design&Style; design og stil setter tonen for gjestenes opplevelse av en koselig og avslappet stemning
  • Rating&Reviews online; en nøkkelfaktor I dagens tøffe marked i 2022. Online tilbakemeldinger er veldig viktig. Hva gjestene sier og skriver kan «break or make you», heter det i kriteriene bak denne prisen.   

-En virkelig fjær i hatten til alle våre 100 ansatte, som får mange skulderklapp fordi de møter våre gjester som familiemedlemmer. Det er ikke minst disse møtene som er så enormt avgjørende, fordi det ofte er forskjellen på om gjestene trives og ønsker å komme tilbake. 

-Vi har brukt begge Covid-årene til viktige investeringer i hele Resort-anlegget, både innvendig og utvendig, for at alle gjester skal få enda bedre opplevelser hele året. Den nye stolheisen som kommer, blir en helårsattraksjon som vil styrke sommeropplevelsene med sykkel og «Sommerparken» i alpinanlegget. Stolheisen vil gjøre skiopplevelsen på vinteren bedre. 

-Rating og tilbakemeldinger fra gjestene online, er et viktig kriterium for denne prisen, og en særdeles viktig faktor for oss. Kunden er sjefen på Beitostølen, 365 dager i året. Disse tilbakemeldingene online er derfor svært verdifulle, både som inspirasjon for at vi jobber riktig, men også for å få tips og innspill.

-Alle vi i Beitostølen Resort går på jobb hver dag, hele året, for å gjøre Beitostølen til Norges mest attraktive familiedestinasjon. Da er det veldig hyggelig å få en anerkjennelse som dette, sier Atle Hovi. 

Del gjerne!