Besseggen og Beitostølen bygger enorme verdier for hverandre

Nå kan du bestille og betale både båtturen over Gjendevannet, og overnatting i Beitostølen Resort-systemet, med et enkelt tastetrykk. -Vi hører ofte at det enkle som regel er det beste, og dette er et treffende eksempel på nettopp det, sier Atle Hovi i Beitostølen Resort. Foto: DestinasjonsKirurgene

Besseggen bygger enorme verdier for Beitostølen, og Beitostølen betyr kolossalt mye for Besseggen-produktet. Nå lanseres ny bookingportal; besseggen.com. -Du skal bruke energien på selve turen, ikke på å lete etter info og hvor du kan bestille og betale. Derfor lanserer vi besseggen.com. Bestill og betal tur og overnatting med ett tastetrykk, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Norgesferie krever ofte planlegging og leting etter info om hvor du kan bestille overnatting, transport og opplevelser. Nå har Beitostølen Resort og Gjendebåtene gjort det enkelt for alle som ønsker å gå Besseggen. Nyheten besseggen.com er en bookingportal der du bestiller og betaler båttur og overnatting, alt i én operasjon. 

– De siste 20 årene har Besseggen vært vårt hovedprodukt sommertid. Vel vitende om at folk bruker mye tid når de sitter med pc´en i soffan, for å sjekke feriealternativer, rutetider, transport og priser, med mange ulike systemer å forholde seg til, er vi kontinuerlig opptatt av å gjøre både reise og opphold så enkelt og bra som overhodet mulig. Derfor har vi utviklet denne portalen sammen med Gjendebåtene og programvareselskapet Cenium, sier Atle Hovi.

Harald Rune Øvstedal, eier og driver Gjendebåtene som frakter alle Besseggen-turistene inn til Memrubu, er begeistret over samarbeidet med Beitostølen Resort:

– De er kjempeviktige for oss, og markedsfører vårt område veldig bra. Rundt 70 prosent av trafikken kommer faktisk fra Beitostølen-sida, så det sier seg selv at dette betyr mye for vår virksomhet. At alle kan bestille og betale båttur og overnatting på besseggen.com, er både enkelt, kundevennlig og veldig bra for alle turistene. Vi er i full sving med sesongen, og forhåndsbookingen har aldri vært bedre, forteller Gjendebåt-skipperen.

Nordmenn flest oppdaget virkelig ferielandet Norge i fjor sommer, og nå står en ny Norges-sommer for døren. Milliontalls nordmenn på tur rundt om i landet, betyr at info- og booking-systemene i reiselivet får kjørt seg. 

Direktør Atle Hovi, Beitostølen resort (t.v), og daglig leder og skipper på Gjendebåtene, Harald Rune Øvstedal, jubler over å ha fått på plass den nye bookingprotalen besseggen.com, og at sommersesongen på Besseggen er i gang for fullt, med bedre forhåndsbooking enn noen gang. Besseggen er kongeproduktet i fjellheimen. Et «must do» for tusenvis av nordmenn og utlendinger. Foto: DestinasjonsKirurgene

De fleste av oss har erfart at det kan være litt av en jobb å reservere hotell, finne transport og sjekke ut aktiviteter når vi planlegger Norgesferie. Det er mange systemer og selskaper å forholde seg til, enten du er på internett eller venter i kø hos info- og kundesentre. Og; hva gjør du hvis du når du har bestilt transport og opplevelser, og så oppdager du at det er umulig å finne ledig overnatting dit du skal?

 Programvareselskapet Cenium, som jobber med sterkt fokus på å rigge smarte løsninger for hoteller og reiseliv, har utviklet bookingportalen besseggen.com. De bygger denne type nettløsninger der hoteller/overnatting, transport, aktiviteter og andre bookingløsninger, sys sammen i én ferdig reisepakke.

– Samarbeidet med Beitostølen Resort har vært spennende. De har et brennende engasjement for å gjøre reiseopplevelsen så enkel som mulig, og de ser både verdien av og mulighetene i moderne teknologi, slik at det blir så enkelt som mulig for alle gjester å både reservere og betale via en god nettløsning. Vi ser fram til fortsettelsen og med flere samarbeidspartnere på lag, sier daglig leder i Cenium, Michael Ramm Østgaard.

Nå kan du søke på datoen du ønsker å gå Besseggen, hvor mange dere er i følget, antall voksne og barn, så får du opp tilgjengelighet og pris på både overnatting og båtturen. Du reserverer og sendes automatisk inn i Beitostølen Resort store system med 2.600 senger, og så kan du velge om du vil bo på Radisson Blu, Bergo Hotell, eller om du foretrekker leilighet eller hytter, og så får du reservasjonen til avgangen du ønsker for Gjendebåtene. Når det er gjort er det bare å klikke på «betale», så kommer reservasjonsmail som du viser ved ankomst til både overnattingssted og Gjendebåten. 

– Vi hører ofte at det enkle er det beste. Dette er et veldig godt eksempel på nettopp det. Ferie og reiser skal være en god opplevelse, helt fra du bestiller og til du er hjemme igjen, sier Atle Hovi.

Båtturen over Gjendevannet og inn til Memrubu, der vandringen opp mot Besseggen starter, er en spektakulær opplevelse i seg selv. Båttrafikken startet sist lørdag, med utsolgte avganger. Foreløpig går det én til to avgangerf daglig, men utover sommeren øker frekvensen til 10-15 avganger daglig. Det er bare å sjekke avganger og tilgjengelighet på besseggen.com. Foto: DestinasjonsKirurgene