Bli med på tidenes aktivitetsweekend i Trysil

Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk- bli med på Energiboost Weekend på SkiStar Lodge Trysil med treningsprofil Stine Næss-Hartmann. Stine har jobbet med treningscamper og treningsweekends de siste 9 årene, og har motivert hundrevis av damer til bevegelsesglede. Hun brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen som å ta seg en daglig luftetur eller å delta på sitt første løp.

Balansen i hverdagen er viktig for henne, og det er nettopp det hun ønsker å formidle under ENERGIBOOST weekend. En real husmorferie med aktiv avkobling der man kombinerer aktivitet både inn og ute, samtidig som man kan benytte seg av en rekke rekreasjonsmuligheter på hotellet!

Kickstart sommerferien på Trysil

Weekenden er i forbindelse med åpningen av SkiStar Lodge Trysil, Skistars første lodgehotell i Trysil. For mange, tidligere kjent som Radisson Blu Mountain Resort & Residences. SkiStar Lodge er et konsept for de som ønsker seg et hotell med ekstra god service i kombinasjon med aktive opplevelser og påfølgende hvilestunder.

– Vi ser en stadig økende interesse for denne type overnatting. En eksklusiv hotellopplevelse der både aktivitet og rekreasjon står i fokus. Etter en lang fjelltur eller en lang dag med aktivitet, legger vi til rette for den perfekte avslutningen på dagen med spa eller en rolig stund i loungen med noe godt i glasset. Vi skal tilby gjestene våre den ekstra godfølelsen og vi skal stemningen som gjør at de aldri glemmer et opphold på SkiStar Lodge Trysil, sier Lina Gabrielson, leder for forretningsområdet SkiStar Lodge & Hotell.

Opplev høyfjellet og få påfyll av treningsinspirasjon

Hotellet har en spektakulær og unik beliggenhet på høyfjellet, 802 meter over havet, med fjellkammen bak seg og direkte adgang til heis, bakker, shopping og restauranter. Hotellet tilbyr både leiligheter og hotellrom, begge med adgang til hotellets spa-anlegg, hotellfrokost og gym. Under åpningshelgen vil treningsprofil Stine legge til rette for at du får opplevd alt det hotellet har å by på av fasiliteter. Hun vil ta deg med på energirike treningsøkter for din kropp, men vil også gi god påfyll for ditt topplokk gjennom inspirerende foredrag! I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette fokuset på seg selv, men med noen enkle verktøy hun har med seg i bagasjen, håper hun å inspirere deltakere til å sette seg selv i fokus. For har man det godt med seg selv, har man desto mer å gi til de rundt seg! Og på SkiStar Lodge Trysil skal vi legge til rette for at du har det godt fra start til slutt.

En helg for alle

Og dette er en helg som passer for absolutt alle! Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite du har trent i forkant. Stine har troen på at trening skal være gjennomførbart, morsomt, men også effektivt! Hun tilrettelegger treningen slik at alle økter skal passe for alle som deltar, uansett utgangspunkt og treningsbakgrunn. Gled deg til å produsere endorfiner sammen med denne energibomba! Ta med deg vennene dine eller kom alene. Uansett er du omgitt av vidunderlige mennesker, der alle har minst én ting til felles, nemlig at dere har fattet den beste beslutningen om å unne kropp og sjel en helg med fjellnytelse og trening i Trysil, på selve åpningshelgen av SkiStar Lodge Trysil.

Pakk ned både finklær, treningsklær og badetøy- så skal både hun og SkiStar Lodge Trysil sørge for at du vil få en helg du neppe vil glemme med det første.

Les alt om Energiboost Weekend på SkiStar Lodge Trysil

Del gjerne!