Classic Norway Hotels er imponert over nivået i Sørlandscup for lærlinger

Classic Norway Hotels’ administrerende direktør, Stephen Meinich-Bache, besøkte nylig Sørlandscup for lærlinger, hvor Strand Hotel Fevik bidro både i kokke- og servitørfaget. Selv om de ikke vant de gjeveste prisene, er vi i Classic Norway Hotels og Strand Hotel Fevik veldig stolte over innsatsen og talentene til våre lærlinger. Våre deltakende lærlinger var Mats Johan Isaksen, Ole Mathias Børringhus og Emilija Striaukaite.

Sørlandscup for lærlinger er en prestisjetung konkurranse som feirer og belønner lærlinger innen hotell- og restaurantbransjen. Classic Norway Hotels er opptatt av å støtte og oppfordre til faglig utvikling, og å delta i slike arrangementer er en viktig del av denne innsatsen. Dette er viktig for å forberede seg til kommende fagprøve, men også kjenne på presset det kan være å levere opplevelser på et høyt faglig nivå. Vinnerne får delta i Asko Servering Norgescup som skal avholdes i Stavanger i 2024.

Når våre lærlinger deltar i konkurranser som Sørlandscup, gir det dem en unik mulighet til å vise frem sitt talent og utvikle sine ferdigheter, sier Stephen Meinich-Bache.

Classic Norway Hotels legger stor vekt på å gi ungdommer en plattform for læring, vekst og suksess. Gjennom å støtte og oppmuntre til deltakelse i konkurranser som Sørlandscup, bidrar de til å forme fremtidens talenter innen hotell- og restaurantbransjen. Vi har i en årrekke satset stort på det å ta i mot lærlinger og forsøker å gi muligheter på de aller fleste av våre hotell og anlegg. I 2022 ble vårt hotell i Molde kåret til årets lærlingebedrift i Møre & Romsdal, noe vi er veldig stolte over.

På årets Sørlandscup for lærlinger ble 1. prisen for servitør vunnet av Noor Nasarim Jocelyn Lesamana fra Hos Moi i Kristiansand, mens 1. prisen for kokk gikk til talentene fra Smag og Begag i Grimstad, Vetle Ramse og Vemund Evensen.

Classic Norway Hotels støtter lærlinger generelt ved å bidra med solid fagkompetanse, ressurser og muligheter. Vi er forpliktet til å gi dem den støtten de trenger for å utvikle seg og lykkes i bransjen.

At flere unge vil til bransjen er særdeles viktig, og vi skal stå klare med ressurser og jobbmuligheter, sier Stephen Meinich-Bache. Vår visjon er å være en pådriver for å tiltrekke og støtte unge talenter i hotell- og restaurantbransjen, og vi vil fortsette å jobbe for å oppfylle denne visjonen.

Vi gratulerer opplæringskontoret for resepsjon-,restaurant-, og matfag i Agder for et godt gjennomført arrangement.

Del gjerne!