Se 10 av helgens 40 utvalgte reiselivsnyheter

Her finner du 10 utvalgte reiselivsnyheter fra Dagens nyhetsbrev. Overskriftene lenker til orginalartikkel. Disse er åpne, dvs ikke bak noen betalingsmur. Du finner alle dagens 40 utvalgte reiselivsnyheter i nyhetsbrevet 🙂

Kommersielle gjestedøgn august 2022
«Veksten fortsetter fra både Tyskland, Nederland, Danmark, Sveits, Belgia og Østerrike sammenlignet med 2019, men i august ligger også franske og italienske overnattinger høyere enn august 2019. Verdt å merke at amerikanske overnattinger er sterkt tilbake i august.» Kilde: business.visitnorway.com.

Hyttemarkedet tilbake til normalen
«Hyttemarkedet er nå tilbake på før-pandemiske nivåer, sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge.» Kilde: reiselivskunnskap.no.

Færre drar på høstferie
«Antall nordmenn som drar på høstferie stuper, men én type ferie har blitt mer populær. Det viser en undersøkelse fra NHO Reiseliv.» Kilde: tv2.no.

Innlegg: Det er gode pengar å tena på events – men då må innhaldet verta betre
«Det er ikkje berekraftig å ha så dyre events med dei same folka som går igjen og seier dei same tinga», skriv Yngve Garen Svardal.. Denne veka vert Social Media Days arrangert i Oslo.» Kilde: kom24.no.

Matministeren: – Krevende rekruttering til mat- og måltidsbransjen
«Hele mat- og måltidsbransjen sliter med å skaffe fagfolk. Landbruks- og matminister Sandra Borch er opptatt av forbedringsplanene følges opp.» Kilde: reiseliv1.no.

Norges beste sykkelbyer
«Sykkelundersøkelsen 2022 er en nasjonal undersøkelse og sammenligning av hvordan syklister opplever kommuner de sykler i utfra et brukerperspektiv, og grunnlag for kåringen av Norges beste sykkelby.» Kilde: syklistforeningen.no.

Skrøt av å vinne flykonkurranse – var eneste deltaker
«For noen dager siden kunne Norwegian fortelle sine mer enn halvannen million følgere på sosiale medier at selskapet har vunnet en ny og stor internasjonal utmerkelse.» Kilde: flysmart24.no.

Kommunestyret vil ha besøksbidrag
«Nordkapp kommunestyre ønsker at Nordkapp kommune skal være med i den videre prosessen om besøksbidrag. Selv om viljen er tilstede, var det et flertall og mindretall i kommunestyret om den videre prosessen.» Kilde: radionordkapp.no.

Nordland fagskoles Bærekraftige matopplevelser nominert!
«Fagskoleutdanningen «Bærekraftige matopplevelser» ved Nordland fagskole, er nominert til Matprisen 2022 i kategorien «Årets formidler».» Kilde: reiselivskunnskap.no.

400 000 cruisespassajerer har besøkt Ålesund hittil i år
«Høysesongen for cruiseskipsanløp er definitivt over. Men fortsatt kommer skipene til å klappe til kai jevnt og trutt resten av året.» Kilde: bypatrioten.com.


Se alle dagens utvalgte reiselivsnyheter i dagens nyhetsbrev. Om du ikke allerede mottar dette så kan du tegne abonnement her!

Del gjerne!