Det tredje beste hotellet i Nord- Europa, Amerikalinjen i Oslo, får ny hotelldirektør

Ørjan Lundmark bli ny hotelldirektør for Amerikalinjen. Lundmark har 15 års erfaring fra hotel- og restaurantbransjen, og har vært del av lederteamet på hotellet siden dørene åpnet i 2019.

Ørjan Lundmark

– Jeg gleder meg til å jobbe videre med å sikre posisjonen som teamet på Amerikalinjen har opparbeidet i markedet, og videreutvikle huset sammen med dyktige kollegaer. Mest av alt ser jeg frem til å fortsette å skape kontinuitet og trygghet, både for kollegaer og gjester. I tillegg gleder jeg meg til å bli bedre kjent med alle avdelingene på huset, fra resepsjonen til housekeeping, fordi det er samspillet mellom menneskene våre som skaper størst verdi for gjesten, sier tiltredende hotelldirektør, Ørjan Lundmark.

Amerikalinjen var i mange år der den store reisen til nordmenn startet da de tok Amerikalinjen over til mulighetenes land. I 1919 åpnet dørene for første gang, og hundre år senere har Amerikalinjen blåst liv i drømmene og den ikoniske bygningen har gjenoppstått som et levende boutiquehotell, designet for den moderne utforsker.

– Ørjan har hatt en viktig rolle i utviklingen av Amerikalinjen siden hotellet åpnet i mars 2019. Hans lange erfaring og kunnskap fra den lokale mat- og drikkescenen i Oslo, har vært avgjørende for suksessen til F&B-konseptene til hotellet. Nå gleder vi oss til å se han i ny rolle som hotelldirektør, og har store forventninger til han og teamet som nå skal videreutvikle et av Nordens mest unike hotellkonsepter, sier Torgeir Silseth, Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Hotellet har 122 unike hotellrom, sjarmerende luksus i lobby, bar og restaurant. Den sentrale beliggenheten gir gjester tilgang til alle byens severdigheter, med gåavstand til all type transport, kultur og shopping. Lundmark har stått i spissen som Food and Wine Director siden starten, og har lagt standarden høyt, noe han vil fortsette med som hotelldirektør.

– Nå skal vi spikre strategien sammen, og fortsette å fortelle vår unike historie. Jeg er forsiktig optimistisk når jeg sier at vi forhåpentligvis går over i en driftsfase uten nedstengninger, og jeg ser frem til at vi sammen skal skape unike gjesteopplevelser på jernbanetorget 2, sier Lundmark.

For 24 år siden flyttet Lundmark fra Fauske i Nord Norge, og startet karrieren på Hotell Continental i Oslo. Han har siden jobbet mange år på restaurant i alle slags stillinger, fra oppvask til vinkelner, og har driftet og jobbet som daglig leder på forskjellige restauranter. På fritiden tilbringer Lundmark tiden sin med familien og “sine tre småtroll”, og trives ute i mark når tiden tillater det.

Lundmark tiltrer stillingen allerede 15 mars 2022.

Del gjerne!