Endelig duket for sesongåpning i Hafjell!

HAFJELL, Aldri før har Hafjell åpnet så mange løyper og heiser til sesongåpning! Fredag 9. desember braker det løs.

Fjellet har vist seg fra sin vakreste side de siste dagene. Trær kledd i hvite drakter i takt med preppemaskiner som doser ut og maler frem perfekte svinger for alle og enhver.

Nypreppede løyper klare til sesongstart i Hafjell.
ALT KLART: Nypreppede løyper klare til sesongstart i Hafjell.

Fredag 9. desember åpner igjen Hafjell Alpinsenter portene og tar fatt på en ny skisesong.

– Vi er stolte over å kunne åpne med et såpass bra produkt som vi gjør nå. Aldri før har så mange heiser og løyper vært klare til sesongåpning. Dette er takket være iherdig innsats fra alle våre fantastiske ansatte og ikke minst værguder på vår side, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Alpinco, som eier og drifter begge skidestinasjonene Hafjell og Kvitfjell, åpnet Kvitfjell 25. november som førstemann ut av alle alpinbakkene her til lands. For kommende helg i Kvitfjell vil også de to andre fjellsidene åpne.

– Det er jo en herlig førjulsgave til alle at Kvitfjell stiller med tre fjellsider kombinert med at Hafjell åpner dørene for sesongen, sier Wedum.

Masse snø i Kvitfjell.
SNØ: Forholdene er fantastiske også i Kvitfjell.

Åpningshelg

Til åpningshelgen vil de fleste av restaurantene også være åpne. Maskoten Isa vil være ute for å møte barna, samt at det er morsomme konkurranser og gratis utdeling av boller og Coca Cola til de 200 første oppmøtte på Skavlen. Totalt åpner sju løyper og fem heiser.

Hafjellheis 3 i vinterdrakt, Hafjell.
VINTER: Lite å si på forholdene i Hafjell foran årets sesongåpning.

– Alle løyper vil bli kjørt flere ganger før åpning, så kvaliteten på dette produktet kommer til å ose vinter, sier Wedum.

Det er fint lite å utsette på tilstanden i fjellet. Vinteren er så absolutt kommet for fullt og fra og med 9. desember vil Hafjell være åpent hver dag frem til sesongslutt.

– Nå er vi alle bare ivrige på å komme i gang og sette svinger, så velkommen til fjells alle som gleder seg like mye som oss, sier hun,


Les mer på Hafjell hjemmeside, Kvitfjells hjemmeside og Alpincos hjemmeside.

Del gjerne!