Endelig tilbake! Lørdag 12. mars er det igjen duket for Hemsedal Up N`Down

Dette har vi lengtet etter! Lørdag 12. mars er vi igjen klare for å arrangere den 7 versjonen av Hemsedal Up N`Down.  I 2020 måtte vi avlyse pga koronarestriksjoner.

Up N`Down er ett heisbasert skirace hvor man tar heis opp og hocky ned. Racet tar deg opp på alle 3 toppene i Hemsedal Skisenter. Hvor man deltar med lag, man kan enten være i dame, herre eller mix klassen og man kan være 2 eller 3 på laget. Alle som deltar kan vinne flotte trekkepremier.

Lørdag 12. mars gleder vi oss til å ønske gamle og nye deltakerer velkommen til Skandinavias råeste skirace. Da vi åpnet påmeldingen i oktober hadde vi 100 deltakere påmeldte innen 15 minutter og når dagen var omme hadde vi 250 påmeldte.

Det er kjempe kult at det er så stor interesse for årets race og at så mange er ivrige til å melde seg på. Vi har nå over 500 påmeldte og siste frist for å melde seg på er torsdag 10. mars. Det som er bra med Hemsedal Up N`Down er at alle kan delta, vi har ulike klasser slik at man ikke trenger å være verdensmester for å delta. Vi håper og tror at årets race blir enda råere, og det er veldig gøy å være tilbake sier, Richard Taraldsen, Daglig leder i Destinasjon Hemsedal.

Helly Hansen, BMW, Coca- Cola og SkiStar er hovedpartnere til eventet. Og vi har trekkepremier xxxx antall tusen. To heldige vinnere kan blir trukket ut til å vinne en splitter ny BMW X2 i 3 måneder. Raskeste dame og herre vinner gavekort på 10.000 kr fra Helly Hansen! Og Coca-Cola trekker ut 1 års forbruk med Coca Cola til to personer.

Se mer info på www.hemsedalupndown.com

Velkommen til ett fartsfylt event!

Del gjerne!