Året-rundt-satsningen fortsetter hos SkiStar

Interessen for aktive, kortreiste ferier har holdt seg også denne sommeren på SkiStars destinasjoner. Sesongen fortsetter utover sensommeren og høsten, med flere event og aktiviteter for store og små, med blant annet Järv Eventyr, Trysilrypa og SPA-, trenings- og velværehelg. I tillegg satses det stort på flere nyheter som lanseres allerede neste sommer.

– Vi ser at det fortsatt er mye interesse for å besøke oss året rundt med stor etterspørsel etter aktiviteter for hele familien, vennegjengen eller kolleger. Flere har prøvd våre aktiviteter i sommer med alt fra stisykling, heisbaserte vandre- og sykkelaktiviteter og klatreparkene. Dette kombinert med flott natur og gode overnattingsmuligheter er en innertier, og selskapet investerer derfor ytterligere 67 MSEK i vår sommer- og høstsesong satsing Sports & Adventures. Det betyr flere nyheter på våre destinasjoner allerede sommeren 2023, sier Stefan Sjöstrand, vd og konsernsjef på SkiStar AB.

De investeringene selskapet gjør i Sports & Adventures innebærer at eksisterende aktiviteter videreutvikles, men også at det tilkommer nye. Blant annet er erfaringene fra de aktivitetene i Stockholm Hammabybacken av interesse i den videre utviklingen, som blant annet Mountain Coaster, Mountain Tube og SummerSki – sommerskikjøring på kunstgress. Med tilleggsinvesteringene på 67 MSEK, blir selskapets investeringer totalt 622 MSEK for sommer- og vintersesongen.

SkiStars helårssatsing gir positive ringvirkninger for lokalsamfunnet, der stadig flere får mulighet til fast helårsjobb, og dermed kan bosette seg i kommunene.

– Vi er stolte over å kunne bidra til å utvikle lokalsamfunnet på våre destinasjoner gjennom flere arbeidsplasser og vekst for næringslivet og lokale aktører. Å være en pådriver for at distrikts-Norge opplever tilflytting er både meningsfullt og viktig, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

Klare for en aktiv sensommer og høst

Årets sommer er på ingen måte over, og aktivitetene er åpne utover sensommeren og høsten til og med høstferien i Norge. Det finnes fortsatt mulighet til å nyte en tur til fjells med sykling, heisbasert vandring- og sykling, padel* eller besøk i klatreparken. På SkiStars to Radisson hotell i Trysil er også programmet fullspekket. Her er bowling, basseng, surfebølge, SPA, velvære og trening også del av tilbudet. For de som ønsker en komplett aktivitetshelg med alt tilrettelagt, er arrangement som Trysilrypa, Järv Eventyr og SPA-, trenings- og velværehelgene gode alternativ.

Her er oversikt over alle event for sommeren hos SkiStar Norge og Sverige

Åpningstider hos SkiStar denne sensommer- og høstsesongen i Norge:

SkiStar Trysil

SkiStar Hemsedal

Del gjerne!