SkiStar Trysil satser på komplette aktivitetshelger for minnerike fjellopplevelser denne høsten

Komplette, minnerike fjellopplevelser der komfortabel overnatting og god mat kan kombineres med aktivitet og kvalitetstid med nære og kjære, venner og familie står på programmet når SkiStar Trysil lanserer aktivitetshelger denne sensommeren.

Det allerede brede aktivitetstilbudet der stisykling, vandring og klatrepark som favoritter er tilgjengelige utover hele høsten til og med høstferien. Aktivitetshelgene spenner fra Yoga, trening, SPA og velvære til Trysilrypa og ikke minst familiearrangementet Järv Trysil.

– I tillegg til vårt populære aktivitetstilbud i sommersesongen, satser vi på flere konsepter med et mål om at alle skal få oppfylt sin drømmehelg. Det handler om å gjøre det enklere for gjestene når de skal unne seg en tur til fjells. Da kan de nyte natur, aktiviteter og bruke tiden til det de ønsker aller mest, mens vi kan bidra med det vi kan best, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

Noen utvalgte aktivitetshelger hos SkiStar Trysil

Järv Eventyr 3.-4. september

Allerede den første helgen i september går familieeventet Järv Eventyr av stabelen hos SkiStar Trysil. Arrangementet ble gjennomført med stor suksess i Stockholm og Sälen tidligere i år, og nå kan også de som har Trysil som favorittreisemål ta del av dette populære familieeventyret.

Les mer om arrangementet, påmelding og overnattingsmuligheter.

Reload og rewind på Radisson Blu Mountain Resort & Residences 2.-4. september

En helg for livsnyterne som ønsker å tilbringe en helg i fjellet med frisk luft og naturen som nærmeste nabo og hengi seg til fjellets ro med yoga, SPA og velvære i omgitt av storslått natur.

Mer informasjon om den helt nye velvære-helgen her.

Trysilrypa 8.-11. september

Venninnegjengen samles for å utfordre seg selv sammen og hverandre i det populære mosjonsløpet som igjen er tilbake i kjente rammer.

Mer informasjon og påmelding

Ønsker du en tur til fjells, finner du overnatting og oversikt over aktiviteter hos SkiStar og SkiStar Trysil her:

Sommer hos SkiStar

Overnatting hos SkiStar

Event hos SkiStar i sommer

Del gjerne!