Fjord og fjell i helt ny kombinasjon

Reiselivsnæringen må selv ta grep for å gjøre reiselivet «grønnere» og skape mindre press på enkelte overfylte steder. De må tørre å selge noe annet enn det som klinger bra på sosiale medier, og tilby små unike plasser med mulighet for å skape arbeidsplasser og regulere tilbudet i tett kontakt med lokale myndigheter.

Etter et godt pilotprosjekt, starter nå den ordinære driftssesong for Cruise & Hike i Modalen. 

Produktet er et samarbeid mellom Rødne Fjordcruise AS, Norway Mountain Guides og iModalen AS.

En unik dagstur hvor du får oppleve noe av det vakreste Norge har å by på – til vanns og til lands! Kanskje den mest spennende dagsturen fra Bergen?

Kombinasjon av fjordcruise og fjelltur med guide er utviklet for kvalitet, og ikke kvantitet. Det er maks 10 deltakere pr tur, og kun 2 ganger i uken.

Fjordcruise gjennom vakkert fjordlandskap, med smale fjorder, bratte fjellsider og mektige fosser. Utsiktstur med norsk fjellguide til toppen av Slottet – også kalt «Mini-Preikestolen» – sannsynligvis verdens mest sympatiske topptur! På toppen blir det servert lokalprodusert spekemat. Før returen blir det tid til en forfriskning på bryggen, en tur innom det lokale galleriet eller et friskt bad i fjorden. Hele utflukten tar 7 timer.

Onsdager og lørdager hele sesongen fra midten av mai til slutten av september.

Du finner mer informasjon om produktet her:

https://rodne.no/fjordcruise/fjordcruise-guidet-fjelltur-til-slottet/
https://www.norwaymountainguides.com/cruise-hike-from-bergen/

Velkommen til en unik fjord- og fjellopplevelse!

Del gjerne!