Flere sommernyheter hos SkiStar Trysil og Hemsedal

SkiStar fortsetter satsingen på aktive ferieopplevelser for hele familien. I sommer bygges en ny eventyrarena i Trysil. Arenaen åpner 23. juni med fartsfylte aktiviteter som Mountain Coaster (akebakke på skinner), Mountain Tube (rutsjebane på gummiring) og stisykling i Valleskogen. I tillegg åpner enda flere heisbaserte sykkelstier. For å gjøre opplevelsene tilgjengelig for flere senkes prisene* på sykkelleie og BikePass.

I Hemsedal er SkiStars fokus først og fremst å bygge den nye stolheisen Lodge Express som åpner kommende vintersesong. Men Hemsedal har likevel masse å by på i sommer, med fantastisk sykling og vandring, storslått natur og flotte SkiStar Lodge Hemsedal.

– Vi vil at flere skal få muligheten til å nyte sommerferien på fjellet med spennende aktiviteter og avkobling, kombinert med flotte naturopplevelser og frisk fjelluft. Med vår storsatsing på Turistsenteret gjør vi Trysils allerede brede aktivitetstilbud enda bredere. Her kan vi tilby noe for hele familien, men også vennegjengen og våre konferansegjester i sommer- og høstsesongen. I tillegg har vi førsteklasses overnatting på våre to store aktivitetshotell, som står klare med masse aktiviteter, spa, bad og god mat, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

SkiStar Trysils nyheter

I barneområdet Eventyr på Turistsenteret, ved siden av Radisson Blu Resort Trysil, bygges en ny eventyrarena med en rekke nye sommeraktiviteter. Aktiviteter som enkelt bestilles på skistar.com eller i SkiStar-appen.

  • Mountain Tube: du rutsjer ned bakken på en gummiring i ulike baner.
  • Mountain Coaster: en fartsfylt akebakke på skinner som passer store og små.
  • Mountain drifting mini-kart: elektriske mini-gokart som du kjører på et plastunderlag som likner følelsen av å kjøre på snø. Målgruppe 7-15 år.
  • Trampoliner: Med hjelp av sele og gummistrikker kan du teste akrobatiske triks du aldri har turt å gjøre på en vanlig trampoline. For alle over 3 år, minimumslengden er 100 centimeter.
  • Stisykling for barn: I Valleskogen kan du utforske to nye og lysegrønne sykkelstier. I tillegg til en tilrettelagt sti for de aller minste ved siden av rullebåndet i barneområdet.

Trysil er Norges stisykkelparadis med over 170 kilometer sykkelstier i vakker natur. Her finnes det spennende stisykling for alle, uansett alder og nivå. Her er det også fin fjellvandring og andre aktiviteter som fint kan kombineres med gode opplevelser på sykkelsetet.

Den heisbaserte stisyklingen når du med stolheisen Fjellekspressen. Her kan du prøve våre nye stier, i alt sju morsomme segmenter, som ble ferdigstilt forrige sommer. Nå bygges en ny og familievennlig sti med tilrettelagte rasteplasser. Stien er gradert grønn og blir hele 8 kilometer lang. Tar vi med legendariske Magic Moose får Trysil nesten 24 kilometer heisbasert stisykling når den nye stien står klar.

I tillegg har du 30 kilometer tilrettelagte sykkelstier i Gullia, Norges kanskje mest kjente sykkelområde. Her er det stier i alle vanskelighetsgrader, sykkelparker med pumptracks, hopplinjer og ulike øvingsområder. Gullia sesongåpner 26. mai. Oppe på fjellet har du velkjente Fjellrunden og Fjellflyt, fine, lange og familievennlige sykkelstier som du også når med stolheisen.

En passende stisykkel leier du enkelt hos SportLodgen by SkiStarshop. Du kan også bestille sykkelguide eller la barna bli med på Bike Kids Camp som er for alle i alderen 8-11 år. 23.-25. juni arrangeres Utflukt i Trysil, Norges største og triveligste terrengsykkelfestival. Et «must» for alle som er glad i stisykling.

SkiStar Lodge Trysil og Radisson Blu Resort er sommeråpne

I sommer blir Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen SkiStars første Lodge-hotell i Trysil. Hotellet bytter da navn til SkiStar Lodge Trysil og åpner 23. juni. SkiStar Lodge Trysil har en fantastisk beliggenhet ved foten av fjellet – 802 meter over havet. Utsikten er nydelig og du har sykkel- og turstiene rett utenfor døra. Fasiliteter som utendørs boblebad, basseng inne og ute, spa, utendørs gym og fine restauranter setter en ekstra spiss på oppholdet. Under åpningshelgen 23.-25. juni arrangeres Energiboost Weekend med treningsprofilen Stine Næss-Hartmann. En helg fylt med yoga, trening, god mat og fine naturopplevelser.

Radisson Blu Resort Trysil på Turistsenteret sommeråpnet allerede 19. mai. Her kan du velge mellom fire restauranter og barer, familievennlig bad med flere basseng, klatrevegg og spa. Hotellet har også en egen bowlingarena.

– Vi ser fram til å ta imot alle som besøker oss i sommer for å nyte minnerike fjellopplevelser. Nå med den nye eventyrarenaen rett utenfor hotelldøra. Hos oss får du en komplett fjellferie med utendørsaktiviteter for hele familien, men også avkobling med god mat, spa og førsteklasses overnatting innendørs. Her kan du velge mellom både hotellrom og leiligheter, sier Malin Skålholt Åkesson, nyansatt hotellsjef for Radisson Blu Resort Trysil.

*Nedsatt pris på flere aktiviteter hos SkiStar Trysil i år:

  • Priseksempler sommeren 2023 (priser fra 2022 i parentes):
  • Sykkelleie 1 dag, MTB voksen: fra 370 NOK (480 NOK)
  • BikePass 1 dag (all heisbasert sykling) voksen: fra 195 NOK (412 NOK)

SkiStar Hemsedal

For SkiStar er fokus i sommer å bygge den nye stolheisen Lodge Express, som skal stå ferdig til sesongen 2023/24. Hollvin Express vil være åpen i sommer, men det kan i perioder bli begrenset tilgang til den heisbasert stisyklingen i Silverstone. Uansett forsøker vi å påvirke sykkeltilbudet minst mulig. SkiStarshop Concept Store, inkludert sykkelutleia, holder åpent. Det samme gjør SkiStar Lodge Hemsedal.

Her finner du mer info om alle sommeraktivitetene i Hemsedal. Se også hemsedal.com

Del gjerne!