Fokus på aktiv sommerferie til fjells: Energiboost, konserter og ferieeventyr for hele familien

Interessen for aktiv ferie i den skandinaviske fjellverdenen holder seg – også sommerstid. Få kan motstå kombinasjonen av frisk luft, aktiviteter, avkobling, fantastisk utsikt og utfordringer for kropp og sjel. I sommer introduseres flere nye arrangementer og camps på SkiStars destinasjoner. Framfor alt i Sälen og Trysil med alt fra Järv Eventyr for hele familien til Energiboost Weekend med den norske treningsprofilen Stine Næss-Hartman under åpningen av nye SkiStar Lodge Trysil.

– Med sommerens arrangementstilbud håper vi å kunne tilby noe for alle. Uansett om du vil utfordre deg sjøl eller bare nyte god musikk og minnerike fjellopplevelser. Vi vet at mange også vil bo bra og spise godt i sommerferien, og der er våre lodger og hotell populære og et prisverdig alternativ for en komplett opplevelse hos oss, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

I Trysil er begge aktivitetshotellene, Radisson Blu Resort og SkiStar Lodge Trysil, åpne hele sommeren. I forbindelse med sommeråpningen bytter Radisson Blu Mountain Resort & Residences navn til SkiStar Lodge Trysil. Åpningshelgen 23.-25. juni arrangeres Energiboost Weekend med den norske treningsprofilen Stine Næss-Hartmann. Det blir en helg fylt med trening, frisk luft og avkobling, der du kan nyte SkiStar Lodge Trysils herlige atmosfære med yoga, trening og god mat. Les mer

Samme helg arrangeres også Utflukt terrengsykkelfestival i Trysil. Festivalen er Norges største og inviterer alle som er glad i å sykle til ei helg med masse aktiviteter.

Et utvalg av events og camps i Trysil i sommer:

Nyhet! Konsertsommer på Knettsetra, Trysil 1-8. og 15. juli:

De tre første lørdagene i juli entrer «Hver gang vi møtes»-artistene Kristian Kristensen, Ingebjørg Bratland og Bjørn Eidsvåg utescenen på Knettsetra i Trysil. Bli med på unik konsertopplevelse i fantastiske omgivelser under åpen himmel på fjellet.

Järv Äventyr Trysil by EQPE, Trysil 1.- 2. september

Järv Äventyr Trysil byr på en ny spennende måte å oppdage fjellet på. Sammen med familie, venner eller kolleger begir man seg ut i naturen og løser spennende oppgaver på veien til et mål. Fokuset ligger på godt samarbeid, kjapp tenking og tid sammen i frisk luft.

Alle arrangementer i Trysil i sommer

Alle SkiStars events i sommer

På samtlige av SkiStars destinasjoner er det en hel del aktiviteter og nyheter. Som klatreparker, trailsykling, heisbåren vandring, sommerskikjøring m.m. Alle sommerens nyheter

Mer om nye SkiStar Lodge Trysil

Alle SkiStars hotel og lodger

Del gjerne!