Folkebadet satser i 2022 – ansetter markedssjefen fra Visit Telemark

Folkebadet/Reklameservice ansetter markedssjefen fra Visit Telemark for å imøtekomme økt oppdragsmengde og satse videre i 2022. – Vi rigger virksomheten for vekst sier Terje Kaste, byråleder i Folkebadet.

– Det er hyggelig å presentere denne nyheten rett ved årsslutt. Håkon Nordby kommer fra stillingen som markedssjef i Visit Telemark og vil fra 3. januar være prosjektleder her hos oss i Folkebadet. Vi ser frem til å forsterke teamet vårt, sier Kaste.

Håkon Nordby er utdannet Sivilmarkedsfører/Master in International Business Management og har over 20 års arbeidserfaring innenfor kommunikasjon og profilering, både fra IT-bransjen og reiselivet. 

– Dette blir både spennende og moro. Markedsføring er faget mitt og jeg gleder meg til å jobbe med ulike kunder i varierte bransjer, sammen med resten av teamet i Folkebadet og Reklameservice, både i Porsgrunn og Sandefjord. Vi kjenner hverandre fra før gjennom kundeforhold og jeg vet at det er en dyktig og serviceinnstilt gjeng jeg nå har gleden av å arbeide sammen med, sier Nordby.

Fra venstre: Anders, Terje og Håkon

Selskapet med avdelingene reklamebyrået Folkebadet og skilt- og dekorprodusent Reklameservice har drevet solid i over 40 år, med god bunnlinje og sunn vekst.  – Med denne nye ansettelsen tar vi et steg videre for å kunne tilby god service og tjenester for å imøtekomme en økt oppdragsmengde fra eksisterende og forhåpentligvis nye kunder, tilføyer Anders Rambekk, daglig leder.

De to selskapene omsatte for 17 millioner NOK i 2020, 18 millioner NOK i 2019 og har i dag 17 ansatte. Selskapene leverer et stort spekter av tjenester ved å kombinere reklamebyrå med skilt- og folieproduksjon.

– Håkon kommer til å tilføre oss mye med hans erfaringer og komplimenterer et dyktig team, så gleden er gjensidig og hele teamet er klart for et spennende 2022, avslutter Kaste.


Om Folkebadet og Reklameservice Vestfold-Telemark

Reklameservice ble startet i 1981. Hele veien har selskapet vært drevet av et ønske om å komme tett på kunden, utfordre med helhetlige konsepter og levere gjennomtenkte blikkfang. Medarbeiderne i Reklameservice er eksperter på profileringsdesign. Produksjonsavdelingen produserer miljøvennlige materialer med grønn teknologi – alt fra skilt og bildedekor til plakater og storprint.

Folkebadet er vår designavdeling og reklamebyrå. Folkebadets tjenester bistår virksomheter til å utvikle positiv oppmerksomhet selv uten de store budsjettene. Byrået leverer markedsrådgivning og strategi, design av logo/profil, brosjyrer, magasiner, annonser, visittkort, kampanjer, sosiale medier samt nettsider etter ønsker og behov.

Del gjerne!