Gaustablikk hever standarden i forkant av vintersesongen

I forkant av vinteren 2021/2022 satser Gaustablikk og hever standarden på både gjestene sin opplevelse og komfort. Tilbudet av mat og drikke fornyes og parallelt gjennomføres en forsiktig og gjennomtenkt kvalitetsheving av hotellets fellesarealer, der tradisjonene og de opprinnelige kvalitetene tas godt vare på. 

Etter over 50 fremgangsrike år tar Gaustablikk Høyfjellshotell sats for å kunne tilby enda bedre opplevelser innenfor mat og drikke. Gaustablikk fikk nytt kjøkken i 2020 og nå blir det også nye menyer

– Etter 50 år er det nå på tide å fornye vårt konsept ovenfor våre gjester. Det rustikke utvalget som ”høyfjellshotell” i Norge har stått for de siste tiårene har hatt sin storhetstid, men det er ikke helt i samsvar med hva dagens hotellgjester etterspør, sier John Kristian Stubban, hotelldirektør ved Gaustablikk Høyfjellshotell.

Oppdatert matkonsept og bedre utvalg av viner i hotellets restaurant kommer derfor til å bli utviklet i løpet av høsten for å kunne være klart i tide til årets jule- og nyttårsfeirende.

Bærekraftig og gjennomtenkt renovering

Samtidig skal det gjennomføres en oppdatering av hotellets interiør. Med bærekraft i fokus og med stor respekt for de genuine kvalitetene som Gaustablikk alltid har stått for, skjer det parallelt en gjennomtenkt og forsiktig ansiktsløftning av Gaustablikk sine fellesarealer – resepsjon, peisestue, bar, restaurant og festsal. De spesiallagede møblene til Gaustablikk som ble designet av Gunleik Svartdal skal tas vare på for fremtiden. Møblene plukkes fra hverandre, renoveres og monteres sammen igjen. Samtidig fornyes alle gulv og overflater med naturbaserte materialer av høy kvalitet som skal holde for de neste 50 år.

– Moderniseringen av Gaustablikk skjer med utgangspunkt i de verdiene som alltid har vært her, vi skal være tro mot de tidløse kvalitetene og faller ikke for fristelsen til å satse på kortsiktige trender. Samtidig skal vi på Gaustablikk skape destinasjonens hverdagsrom hvor alle er velkomne. Et sted å møtes og et sted å trives, sier John Kristian Stubban.

Ny skistall

Vintersesongens skigjester kommer helt sikkert til å sette pris på komforten i den nye skistallen og skifterommet som nå bygges i Gaustablikk sin underetasje. Her kommer hvert eneste hotellrom få sitt eget skap med støveltørker og mulighet til å låse inn skiutstyret sitt.

– Det kommer å bli et stort løft i komforten for våre hotellgjester på vinteren og blir samtidig en forsterkning på hotellets fokus på å benytte seg av de aktivitetene som naturen tilbyr, sier John Kristian Stubban, hotelldirektør ved Gaustablikk Høyfjellshotell.Skissebilder fra W8 Hotel Design Group.