Gaustablikk Høyfjellshotell fyller 50 år!

Lørdag 21. november 2020 feirer vi at det er akkurat 50 år siden Gaustablikk Høyfjellshotell offisielt åpnet dørene. Det var da Olav Svartdal og hans familie fikk oppfylt sin store drøm om å starte et eget hotell og skisenter (én heis og én bakke),
som har resultert i etableringen av en helt ny fjelldestinasjon.

Et helt år med feiring

Under normale omstendigheter skulle dette ha blitt feiret med en stor fest denne spesielle dagen, men grunnet koronasituasjonen og opprettholdelse av godt smittevern vil feiringen fordeles utover hele det neste året.

– Vi gjør 2021 til et jubileumsår som kommer til å by på mange ulike tilbud, opplevelser og eventyr, sier John Kristian Stubban, nyansatt hotelldirektør på Gaustablikk Høyfjellshotell.

Inviterer alle til å starte feiringen digitalt

Alle som har besøkt oss opp igjennom tidene eller har en kobling til hotellet inviteres til å starte feiringen i sosiale medier. Under hashtaggen #gaustablikk50 kommer alle som vil, kunne dele sine beste minner fra hotellet og Gaustaområdet –
fra starten i 1970 til i dag.

Deler du ditt bilde med oss på Instagram eller sender melding til oss via Facebook Messenger, er du automatisk med i vår jubileumskonkurranse hvor du kan vinne 3-retters middag for 4 personer og flytende badstue på Gaustablikk Høyfjellshotell.
Les mer om konkurransen her.

Vi ser frem til et spennende år med fantastisk feiring av jubilanten gjennom hele året. Mer detaljer rundt feiringen vil komme på Gaustablikks egne hjemmesider, i sosiale medier, samt på destinasjonssiden Gausta.com. Følg med!
Velkommen til å feire med oss i 2021!

Det var stor trafikk allerede den første vinteren Gaustablikk var i drift. (Gaustakongen, Arild Møller, Thorsrud AS, Lokalhistorisk Forlag, Lillehammer 2006)

Om Gaustablikk Høyfjellshotell

Ved foten av Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som Gaustablikk Fjellstue, består i dag av 90 hotellrom, 47 hytter og 22 leiligheter. Her bor du sentralt på Gausta tett på Gausta Skisenter og Gaustatoppen med fjellheimens fantastiske opplevelser rett utenfor døren. Om du ønsker full komfort på hotell med restaurant, bar og velværeavdeling eller selvhushold i en romslig leilighet, alternativt nyte roen foran peisen i din egen hytte, finner du garantert noe som passer for deg og ditt reisefølge. Velkommen til fjells!

Om Gausta

Det finns fjell der man vokser. Og fjell man vokser i fra. Og så finnes det fjell der kjærlighetsforholdet ingen ende tar. Fjell som bærer deg frem fra du er liten. Fra barneområdet og grønne bakker, humpete avstikkere i skogen til du har selvtillit og evne til å kjøre i røde og svarte bakker. For på Gausta slutter aldri fjellet og gi. Med sine 1883 meter over havet tilbyr Gaustatoppen både familievennlig offpist og utfordringer for eliten innen frikjøring. En destinasjon som det er lett å få hjerte for, og som får deg til å lengte tilbake. Gjennom hele året.