Geilo kåret til «Norway’s Best Ski Resort» for tredje året på rad

Geilo ble nok en gang kåret til «Norway’s Best Ski Resort» av World Ski Awards i Kitzbühel,  Østerrike. Reisebyråer, turoperatører og publikum fra hele Europa stemte frem Geilo til  denne prestisjefylte tittelen. Det er tredje året på rad Geilo vinner denne prisen.  

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Utrolig artig å motta denne prisen for tredje året på rad.  Det er en stor ære for oss alle at Geilo, og viser at Geilo fortsetter å utvikle seg i riktig retning, sier  Roger Espeli, Adm. direktør i Geilogruppen og styreleder i Visit Geilo. Torsdag 13. januar mottok  Geilo den gledelige nyheten om at fjellandsbyen nok engang har gått til topps i den prestisjefylte  kåringen av Norges beste skidestinasjon. Espeli drar frem det gode felleskapet på Geilo som en viktig  faktor for prisen.  

– De siste årene har det virkelig løsnet for samarbeid og innsats fra våre mange bedrifter på Geilo. Nå jobber vi sammen som en komplett ski- og feriedestinasjon som har alt en gjest kan ønske seg. Og  det gjør vi med kvalitet i alle ledd, fordi folk yter maksimal innsats.  

Geilo har kommet sterkt tilbake som en av de beste destinasjonene de seneste årene. Vi mener vi  har en unik kombinasjon av et komplett tilbud av aktiviteter i høyfjellet i tilknytning til  nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda og ikke minst mennesker som lever for den  minneverdige gjesteopplevelsen. Tilbudet er tilnærmet komplett, med gode alpinbakker og  uendelige langrennsløyper, kanefart, trugeturer, isfiske, badeland, bowling og uendelig mye mer. Det  unike finner du likevel midt i fjellbygda: Få – om noen andre – destinasjoner har et levende sentrum  slik som Geilo har. Et godt, variert tilbud av butikker og spisesteder – og en togstasjon midt i  sentrum, gir en god totalopplevelse. Alpinbakkene på begge sider av dalføret setter stemningen.  

Perfekt for en ferie med familien  

I begrunnelsen står det at prisen tildeles Geilo for sitt varme vertskap, gode utvalg av  overnattingssteder, fokus på servering av mat med lokale matvarer og høy kvalitet. Et godt skibuss tilbud som knytter sammen dalsidene og et svært godt alpinprodukt er også nevnt.  

Daglig leder i SkiGeilo Kevin Eikrehagen er stolt av at Geilo får denne prisen. 

– Dette er en lagseier, ikke bare for oss, men for hele bygda og hele kommunen! Geilo hadde ikke  greid dette uten alle fantastiske sambygdinger, som på hver sin måte utgjør en del av opplevelsen av  Geilo, seier Kevin Eikrehagen, daglig leder i SkiGeilo. 

– Så er jeg også utrulig stolt av Team SkiGeilo! Vi jobber knallhardt hver eneste dag for å levere en  gjesteopplevelse i toppklasse. At vi blir stemt fram som «Norway’s best ski resort» for tredje gangen  tolker jeg som at vi når de høye målene våre. Sesongen i fjor var knalltøff, med en pandemi og med  restriksjoner, men vi forsøkte å gjøre det beste ut av alle forhold. Nå kan vi være ekstra stolte av det  vi fikk til, og det er stor stas for oss å motta denne prisen. Vi kan ikke anna enn å rette en stor takk til  alle som stemte på Geilo. Tusen takk! 

Glad og ydmyk  

Jeg vet meget godt at det også er mange andre flotte destinasjoner i Norge, så det å bli kåret til den  aller beste gjør meg både glad og ydmyk. Oppgaven som ligger foran oss, er klar og tydelig: Vi må fortsette å hente ut potensialet på Geilo og utvikle oss videre. Da bør vi ligge godt an til å bli  nominert til «Norway’s Best Ski Resort» også neste år! Geilo har et fantastisk bredt team med  bedrifter, lokalprodusenter og ikke minst mennesker å spille på, avslutter Espeli.  

Under utdelingen ble også Havsdalsgrenda Geilo kåret til Norway’s Best Chalet 2021, en pris de har  vunnet flere ganger tidligere. 

Del gjerne!