Gudrun Sanaker Lohne blir ny destinasjonsleder i SkiStar Trysil

Gudrun Sanaker Lohne tiltrer stillingen som ny destinasjonsleder i Trysil 1. oktober. Gudrun kommer fra Destinasjon Trysil, medlemsorganisasjonen som organiserer næringslivet i Trysil, der hun har vært daglig leder de siste 14 årene. Hun har tidligere hatt ulike stillinger i markedsavdelinger i Metier, KPMG og SAS Institute. Hun har utdanning innen reiselivsledelse, økonomi og markedskommunikasjon.

– Det gleder meg at Gudrun blir en del av vårt team i SkiStar og Trysil. Hun har et sterkt ”know how” om bransjen, og er rett kvinne til å ta SkiStar videre fremover, sier Niclas Sjögren Berg, Operasjonell Direktør hos SkiStar.

Gjennom sine år som daglig leder i Destinasjon Trysil har Gudrun hatt ansvaret for å utarbeide to langsiktige reiselivsstrategier for Trysil, igangsatt sommersatsingen ved å etablere Trysil Bike Arena og utviklet samarbeidet i Trysil med over 200 medlemsbedrifter.

– Fra mine år i Destinasjon Trysil har jeg sett betydningen SkiStar har for Trysil og jeg ser også hvor viktig Trysil er for SkiStar. Å få jobbe med å utvikle mulighetene som ligger i dette videre gleder jeg meg veldig til å gå i gang med, sier Gudrun Sanaker Lohne.

– SkiStars overordnede strategier med å utvikle skiopplevelsen for våre gjester, den nylige vedtatte bærekraftstrategien med ambisiøse mål og helårssatsingen har jeg tro på. Det er mye verdifull kompetanse i Skistar Trysil som jeg gleder meg til å jobbe sammen med for å realisere dette, avslutter Lohne.

Vi ønsker Gudrun velkommen til SkiStar og sin nye rolle som destinasjonsleder i SkiStar Trysil.