Håkon Gaarder-Larsen starter som seniorrådgiver i Hotelia

Det er få i norsk hotellbransje som kan matche Håkons imponerende CV, sier partner og medgrunnlegger av Hotelia AS, Anders Vatne.

Med 30 års bransjeerfaring, 11 forskjellige direktørstillinger på fire kontinenter og Hilton-prisen for beste hotelldirektør utenfor USA, er det utvilsomt en kapasitet på hotelldrift som nå går inn som seniorrådgiver og samarbeidspartner hos Hotelia AS. 

Hotelia AS er et rådgivningsselskap med stor kompetanse innen hotell og hotelleiendom, hvor kundene i stor grad er større- og mindre eiendomsselskaper i Norge og Norden. Selskapet nyter etter 12 år i markedet et solid renommé, og har den siste tiden opplevd stor vekst. Jeg ser frem til å jobbe tett med alle i Hotelia AS og å bidra til videre vekst og suksess, sier Gaarder-Larsen.

Han har blant annet erfaring fra hotellkonsernene Hilton, Scandic og Flying Elephant og har det siste året drevet sin egen konsulentvirksomhet. Han startet sitt samarbeid med Hotelia 1. april 2022.

Stor pågang

Hotelia AS får med Gaarder-Larsen på laget en dedikert ressurs på hotell – og restaurantdrift, endringsledelse og kommersiell vekst. Jeg har kjent Håkon siden 90-tallet og kjenner han som en kunnskapsrik, analytisk og dynamisk leder med bred nasjonal- og internasjonal erfaring og stor gjennomføringsevne. Han vil bidra fra første dag og kompletterer våre leveranser, sier partner og medgrunnlegger hos Hotelia AS, Geir Lundkvist.

Til tross for at bransjen er satt kraftig tilbake og konsekvensene av pandemien vil følge oss en tid fremover, er det svært positivt å registrere at det midt i pandemien fremdeles jobbes med å utvikle nye spennende hotell- og reiselivsprosjekt. Hotelia arbeider for tiden med flere nye hotellprosjekt og gjennomfører i disse dager salg og utleie av flere hotell, hvor interessen er stor fra investormarkedet. Vår vurdering er at hotell som eiendomsklasse er attraktiv og interessante hotelleiendommer oppnår gode priser.

Del gjerne!