Helene Olafsen og SkiStar forlenger samarbeidet: -Lanserer SkiStar Banked Slalom & Music Festival i Trysil

Helene Olafsen går sammen med SkiStar om å lage tidenes avslutningsevent i Trysil med SkiStar Banked Slalom & Music Festival by Helene Olafsen. Akkurat som navnet tilsier er det populære Helene Olafsen som er avsender, og med sin fortid som Norges ukronede snowboarddronning inviterer hun sammen med SkiStar til en kombinert vintersports- og musikkfestival i avslutningshelgen i Trysil 21.-23. april 2023.

Helene Olafsen

– Erfaringen jeg har fra samarbeidet med SkiStar og mine besøk i Trysil og Hemsedal det siste året, har gitt meg stor tro på å videreutvikle dette. Det er jo snø og vinter som ligger meg nærmest, og å få mulighet til å lage et event i Trysil fullt av snowboardglede, er en ære og et ansvar jeg er glad for å ta. Banked Slalom passer for alle, og jeg synes det er stor stas at Skistar og Trysil vil være med på å satse på snowboard på denne måten. Jeg gleder meg til vinterens beste helg(!), sier den tidligere profesjonelle snowboardkjøreren og tobarnsmoren Helene Olafsen, som også har forfattet bok med treningstips og vunnet Skal vi danse sammen med Jørgen Nilsen, hennes nåværende mann.

Etter sin profesjonelle snowboardkarriere har Olafsen vunnet Skal vi Danse og er aktuell som programleder for samme program denne høsten. Olafsen brenner for å ha det gøy når man er aktiv og har forfattet treningsboken En om dagen. Hennes hjerte banker spesielt for aktiviteter på snø, og nå forlenger hun samarbeidet med SkiStar og utvikler SkiStar Banked Slalom & Music Festival, et event for alle enten du er 4 eller 84 år, med ulike konserter og aktiviteter som rammer.

– For oss i SkiStar er dette samarbeidet viktig, og vi er svært glade for at Helene Olafsen vil forlenge dette og ikke minst at hun vil bidra til et så flott arrangement her i Trysil. En helg med lek og moro, konkurranser på snø, omringet av konserter, spennende artister, utfordringer for alle aldre. Det er jo det dette handler om, aktivitet og glede på tvers av aldre sammen med andre likesinnede med samme lidenskap, sier Gudrun Sanaker Lohne, Destinasjonsleder hos SkiStar Trysil.

SkiStar inngår også samarbeid med All Things Live som med sitt brede nettverk og lange erfaring skal legge til rette for en komplett festival, med artister og det musikalske innholdet.

– Det kjennes veldig bra å samarbeide med SkiStar om dette. Her kan vi bidra med det vi kan best – nemlig musikk og liveopplevelser. Alle som har vært i Trysil vet hvor vakkert det er der. En festival er en utmerket måte å gi en skisesong en verdig avslutning og ønske våren velkommen, sier Henrik Berndtson, CEO i All Things Live Sweden.

Fakta om SkiStar Banked Slalom & Music Festival by Helene Olafsen
  • Helene Olafsen forlenger sitt samarbeid med SkiStar og sammen skal de utvikle et event som markerer avslutningshelgen hos SkiStar Trysil.
  • Eventet blir utviklet av den tidligere profesjonelle snowboardkjøreren Helene Olafsen, nå tobarnsmor, kjent programleder og vinner av Skal vi danse.
  • Eventet går over en helg, og det blir flere konserter og aktiviteter på ulike steder i skianlegget.
  • Gjennom 30 år har avslutningshelgen i Trysil gått under navnet Trysilsmellen. Jubileet markeres med det helt nye eventet SkiStar Banked Slalom & Music Festival by Helene Olafsen.
  • Hovedscenen blir Knettsetra som ligger i nærheten av Turistsenteret.
  • Det blir et fullspekket program med spennende artister og ulike aktiviteter, opplevelser på- og med snø.
  • Artister og nyheter om SkiStar Banked Slalom & Music Festival vil slippes gjennom vintersesongen.
  • Programmet og innholdet blir lansert når arrangementet nærmer seg 21-23 april 2023.
  • All Things Live er samarbeidspartner og med sitt brede nettverk og lange erfaring legger de til rette for en komplett festival, med artister og det musikalske innholdet.

SkiStar Banked Slalom & Music Festival

I løpet av helgen 20.-23. april 2023 er det tid for den absolutt første utgaven av «SkiStar Banked Slalom & Music Festival by Helene Olafsen». Akkurat som navnet tilsier er det populære Helene Olafsen som er avsender, og med sin fortid som Norges ukronede snowboarddronning inviterer hun sammen med SkiStar til en kombinert vintersports- og musikkfestival i avslutningshelgen i Trysil sent på våren. Rundt ti steder rundt i hele fjellet – på restauranter, puber og midt i bakken – er det konserter, både store og små, afterski, klubbkvelder og intime soloppgangskonserter, mens skiområdet får et preg signert av Helene Olafsen – og anlegget er fylt med både ski- og snowboardentusiaster fra hele Europa. Et slikt møte mellom musikk og vintersport i en så vakker setting som Trysil kan tilby er det ikke ofte man får oppleve.

Del gjerne!