Helene Olafsen på SkiStars sommerlag: -Ny ambassadør for SkiStar Sports & Adventures

De siste årene har vi sett en tydelig økt interesse for å feriere i eget land. Opplevelser i natur og fjell med aktivitet står høyt når nordmenn skal velge sin sommerferie, og dette er en trend som er kommet for å bli.

SkiStar lanserer i år sin første sommersatsning, SkiStar Sports & Adventures, og befester med det sin rolle som den ledende aktøren for aktiv ferie, hele året. For å fronte den store sommer-satsingen har selskapet inngått et samarbeid med den kjente og folkekjære Helene Olafsen.

Helene har de siste årene har vært profilert på TV-skjermen, både i programmet Skal vi danse på TV2, hvor hun gikk seirende ut, samt som programleder for Senkveld, også det på TV2 de tre siste årene. Samarbeidet mellom Helene Olafsen og SkiStar handler blant annet om å få flere til å velge en aktiv ferie på SkiStars destinasjoner. Først og fremst i Trysil og Hemsedal, men også i Sälen, Vemdalen og Åre. Helene Olafsen har en lang merittliste som internasjonal snowboardkjører, og har kjempet seg til finalen i Mesternes Mester.

– Det blir ikke så mye tid til fjellene i hverdagen lenger, så jeg gleder meg til å bruke litt kvalitetstid sammen med familien der. Jeg slapper av best når jeg er i aktivitet, og det er nydelig å ha så mange aktiviteter lett tilgjengelig. Jeg synes det er stas å få være med på å inspirere flere til å velge aktive ferier, selv om man har blitt småbarnsforeldre, sier Helene Olafsen.

Det har vært en rivende utvikling av skianleggene i Norge sommerstid, og SkiStars anlegg i Trysil og Hemsedal er ingen unntak. I Trysil har sommersatsningen allerede kommet langt, hvor tilrettelegging for ulike opplevelser på sykkelsetet har pågått i mange år. Nå er også flere andre aktiviteter kommet på plass, med muligheter for alt fra en tur på sykkel eller til fots, Høyt & Lavt i klatreparken med samme navn, eller en runde på golfbanen blant de populære tilbudene gjestene kan velge i.

Nytt av året er altså SkiStar Sports & Adventures, som er vårt feriekonsept for sommersesongen. Her står aktivitet, mangfold og komfort for hele familien i fokus. Feriekonseptet er tilrettelagt for familie og venner som ønsker en aktiv ferie, og på våre norske destinasjoner kan du også både bo og spise bra, enten du velger Radisson-hotellene i Trysil, eller SkiStar Lodge i Hemsedal.

-Når vi satser på aktiv ferie hele året, er det med et ønske om å bidra til at det skal være lett å gjøre en aktiv livsstil til førstevalget for alle. Å utnytte de fasilitetene som allerede finnes i og rundt våre anlegg, innebærer at våre gjester kan få gode aktivitetsopplevelser også om sommeren. Helene har et stort engasjement for en aktiv livsstil og at alle skal finne sin måte å være det på, og vi er utrolig stolte av å ha henne med oss på laget, sier VD og konserfsjef i SkiStar AB, Stefan Sjöstrand.

Profilerte idrettsutøvere som ambassadører

Som et ledd i SkiStar sin sommersatsing, er det allerede inngått et samarbeid med flere profilerte personer, blant dem svenske idrettsnavn som Maria Pietilä Holmner, verdenscupmedaljevinner og verdenscupseier i slalåm og Hans Olsson, som er junior verdensmester i Super G og eneste mannlige svenske som sto på pallen i verdenscupen i motbakkeløp. I tillegg er langrennsløperne Emil og Anna Jönsson Haag, som begge har OL- og verdensmesterskap på sine merittlister, og friidretts-søstrene Kallur blant SkiStar sine ambassadører. Helene Olafsen er en sentral og naturlig del av et velmerittert team med ambassadører, og gjør SkiStars sommerlandslag for Sports & Adventures komplett.

Fakta om SkiStar Sports & Adventures

SkiStar Sports & Adventures er feriekonseptet for sommersesongen som lanseres første gang sommeren 2021 på SkiStars destinasjoner i Trysil, Åre og Sälen. SkiStar Sports & Adventures er tilrettelagt for en bred målgruppe; familie og venner som ønsker en aktiv ferie med høy komfort, og består av flere aktiviteter som sykling, fotturer, løping, klatreparker, Zipline, padle, fiske og svømming.

For barna er selvsagt Valle med på sommeraktivitetene med et fokus på å bevege seg og lære om naturen. Valle Kids Club lanseres i Trysil fra og med sommer 2022, men på Radisson Blu Resort Trysil vil Valle allerede i år ha aktiviteter gjennom sommeren.

SkiStar har Teen Camp Bike er for de litt eldre barna som vil teste sykling i alle former. Velger du SkiStar Sports & Adventures, ligger alt til rette for å kombinere en aktiv ferie for hele familien, med moderne innkvartering på hotell eller en av våre lodger hvor god mat og høy komfort har første prioritet.

Les mer på skistar.com

I Trysil er det stor aktivitet før det åpnes for fullt for sommeren. Stolheisen Fjellekspressen åpner 17. juni, og er oppgradert med flere nye sykkelholdere denne sesongen. Med de nye sykkelholderne dobles heiskapasiteten. I Hemsedal åpner Hollvin Ekspress 1 juli.

Her kan du lese mer om aktivitetene du kan prøve når du besøker Trysil i sommer

Her finner du informasjon om årets sommeraktiviteter i Hemsedal