Helgeland – Nå kommer vinteren!

Visit Helgeland AS, destinasjonsselskapet for Helgeland, sender jevnlig ut nyhetsbrev til sine samarbeidspartnere i reiselivsnæringen og kommunene. I det siste nyhetsbrevet, med tittelen «Nå kommer vinteren», informerer de om en rekke tiltak for å fremme regionen som vinterdestinasjon.

VisitHelgeland.com utvikles stadig med nye funksjoner og innhold. Nylig har de fremhevet produktsider fra bedrifter som har miljøsertifisering. De jobber også med å forbedre kartløsningene, og fjellturbeskrivelsene er nå tilgjengelige i eget kart.

Visit Helgeland melder om en økende interesse for nettsidene nå som de skifter mer over til nordlys og godt innhold om mat på Helgeland. De oppfordrer derfor samarbeidspartnere som har muligheten til det, å sette opp egne produktsider som retter seg mot nordlysturister.

Visit Helgeland har også arrangert en visningstur for ni internasjonale turoperatører, i samarbeid med Innovasjon Norge og Trøndelag reiseliv. Turen hadde fokus på opplevelser langs Nordlandsbanen, og var et ledd i arbeidet med å markedsføre regionen som en attraktiv destinasjon for utenlandske turister.

Det er tydelig at Visit Helgeland ønsker å satse på vinterturismen. Med fokus på nordlys, mat og miljø virker de å være godt posisjonert for å tiltrekke seg flere besøkende i vinterhalvåret.

Les mer om det som gjøres for reiselivet på Helgeland i deres nyhetsbrev: Nå kommer vinteren!


Helgeland er en av Norges mest spennende turistdestinasjoner. Her finner du Vega verdensarv, Torghatten, De syv søstre, Polarsirkelen, tre nasjonalparker, isbreer, og eventyrfjellene omkranset av en fantastisk skjærgård. Reiselivsnæringen tilbyr friske aktiviteter i storslått natur, og rike kultur- og historieopplevelser. Mat- og overnattingstilbudet spenner fra tradisjonsrikt og enkelt, til nyskapende og eksklusivt.  

Visit Helgeland AS er eid av kommunene på Helgeland, og markedsfører Helgeland nasjonalt og internasjonalt, mot fritids- og forretningsmarkedet. Vi har kontor i Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana, hvor vi også har turistinformasjon. Vi er ti fast ansatte, i tillegg flere guider på deltid. I høysesong ansetter vi flere sommerverter. 

Se visithelgeland.com
Del gjerne!