Hemsedal har mest snø i hele Hallingdal!

Man må tilbake 60 år for å se samme snømengde som Hemsedal har hatt i desember. Desember måned har vært en måned preget med mye nedbør og juleukene har heller ikke vært noen unntak. Julen i Hemsedal har vært et mekka for alle pudder-elskere, det har vært oppkjørte spor/linjer så langt øye kan se. Målestasjonen på Hølto har målt 170,7 mm i løpet av desember måned.

Snøfesten fortsetter

Snøvær og minusgrader har gjort det mulig å kunne være aktiv utendørs i hele julen, ikke for mye vind har det heller ikke vært. Og snøfesten bare fortsetter, det nye året har nemlig Hemsedal fått bra med minusgrader og snøen holder seg godt. Solen har ankommet toppene og for alle som liker toppturer så er snøforholdene upåklagelige. Men det er viktig å sjekke varsom.no før man legger ut på tur og at man sjekker at utstyret er i orden.

Hemsedal Skisenter og Solheisen Skisenter kan også melde om fantastiske forhold og holder selvfølgelig åpent helt fram til sesongslutt 2. mai.

Man har også kunnet nyte nypreppede trikkeskinner gjennom hele dalen, noe som ikke er vanlig for desember!

Hemsedal har klart seg bra

Hemsedal har hatt bra med gjester i juleukene, og har klart seg veldig bra med tanke på covid-19, noe som vi håper vil fortsette. Destinasjonen har jobbet aktiv med hele næringen og kommunen gjennom julen for å være best mulig skodd på eventuelle smitteutbrudd og har jevnlig oppdateringsmøter hvor man deler erfaringer.

Målet er at våre gjester skal føle seg trygge når de kommer på destinasjonen i vinter og at våre ansatte skal føle seg trygge på jobb.

Sammen er vi sterke, velkommen vinteren 2021!

Foto: Kalle Hegglund

Del gjerne!