Henrik Bjørdal er ny reiselivssjef i visitRjukan

Da Hege Sætre Næss sa opp sin stilling som daglig leder i visitRjukan før jul for å gå over i stillingen som markedssjef, lyste styret ut den ledige stillingen. 

– Vi fikk mange gode søkere og hadde 4 kandidater til intervju. Nå er vi glade for å meddele at Henrik Bjørdal fra Oslo har takket ja til stillingen som reiselivssjef og daglig leder for visitRjukan AS, sier styreleder Knut Erik Jacobsen. 

Henrik Bjørdal er opprinnelig fra Ålesund og har de 10 siste årene jobbet som salgsdirektør hos Radisson Hotel Group, hvor han har hatt ansvaret for ferie & fritidsmarkedet for alle hotellene i Skandinavia. Han har tidligere jobbet i Estatia Resort hvor han tilbrakte mye tid på Norefjell og Geilo. Videre har han vært direktør hos Nor Hotels, et marked og salgssamarbeid mellom familieeide hoteller, med stor satsning på det internasjonale ferie og fritids markedet. 

Henrik Bjørdal

– Jeg har god erfaring og stort nettverk blant turoperatører og agenter i inn og utland. Videre har jeg erfaring med og liker å jobbe i organisasjoner med flere aktører som jobber mot samme mål, men også samtidig har forskjellig behov, sier Bjørdal som fattet interesse for jobben hos visitRjukan med en gang han så utlysningen. 

– Å selge og markedsføre en så spennende og unik destinasjon som har så mye å by på, ser jeg virkelig frem til. Det er gjort mye bra i visitRjukan og det har stort potensiale. Jeg vil gjerne være med å videreutvikle og styrke reiselivet i Tinn som en attraktiv bærekraftig helårsdestinasjon.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med både ansatte og medlemmer, se, lytte, diskutere og sammen finne gode løsninger, sier Bjørdal.

Tone Lise Øvrum, Henrik Bjørdal, Hege Næss og Knut Jacobsen

Henrik starter i jobben 2.mai og noe av det første han ønsker å gjøre er å besøke og bli kjent med medlemsbedriftene.

Bjørdal kjenner godt til det Tinn har å by på, da han de siste 7 årene har hatt fritidsleilighet på Gausta.

– Jeg føler jeg flyttet til Tinn for 7 år siden da vi kjøpte en fritidsleilighet på Gausta som vi har brukt veldig mye hele året, og nå kommer jeg til å tilbringe enda mer tid i Tinn fremover, avslutter påtroppende reiselivssjef. 

Del gjerne!