Henter sommerfavoritter til Fornebu-festival

Norske sommerfavoritter som Highasakite, Morten Abel, Big Bang og OnklP & De Fjerne Slektningene hentes til FoMA-festivalen på Fornebu i sommer.

Fornebu Music and Arts festival (FoMA) er ikke som alle andre festivaler. For i tillegg til å ha noen av landets mest spennende artister, kommer også vinimportør, kokker og kunstnere.

Du kan med andre ord gå rett fra konsert med Highasakite, til vinsmaking og flere retter med fantastisk sommermat 17. juni. Eller rusle gjennom det digitale pop-up kunstgalleriet og se kunst fra både lokale og internasjonale kunstnere før du går videre til en nostalgisk konsert med Erik & Kriss. 

­– Festivalområdet vårt kan huse opptil 10 000 personer ­– og det er selvfølgelig både for bedrifter og helt vanlige folk som vil nyte festivalsommeren på Fornebu, sier festivalsjef Kristian Rasmussen

Festivalsjefen mener FoMA-festivalen er unik i Norge:

 – Vi er nok den eneste festivalen i Norge som satser så tungt på et bredt og variert vintilbud sammen med vinimportør og vi får inn noen av landets beste «Foodtrucks», som vi mener kan skape den perfekte festivalmaten. Det handler om å skape et konsept som går utover scenen, sier festivalsjefen.

Highasakite, OnklP & De Fjerne Slektningene, Morten Abel, Icona Pop, Erik & Kriss, Big Bang og Daniela Reyes kommer alle til FoMA-festivalen på Fornebu 17. juni.

Del gjerne!