Hold Norge Rent-konferansen er for deg som er opptatt av marin forsøpling

Hvordan kan vi ta vår del av ansvaret for forsøpling globalt? Hva er rollen til den nye globale avtalen om plastforurensning? Lær mer på Norges viktigste møteplass om marin forsøpling i Trondheim 3.- 4. mai. Delta digitalt eller fysisk!

Velkommen til Trondheim!

Hold Norge Rent og Naturvernforbundet i Trøndelag vil, sammen med Ragn-Sells og Sparebank1 Midt-Norge, ønske velkommen til Norges viktigste møteplass om marin forsøpling. Konferansen finner sted i Trondheim, og åpnes av klima- og miljøminister Espen Barth Eide 4. mai på Scandic Lerkendal.

Mulighet for å delta digitalt

Dette blir en hybridkonferanse med både fysisk og digital deltakelse. Det er selvfølgelig mulig å kun delta digitalt – vi går live kl.10-16.00 onsdag 4. mai.

Ved fysisk deltakelse i Trondheim starter det med fagdag og bedriftsbesøk før kvelden rundes av med festmiddag tirsdag 3. mai. Deretter følger konferansedag onsdag 4. mai med inspirerende innledere og flere spennende utstillere på hotellet.

Temaet for årets konferanse er “Globale perspektiver”, og vi skal se nærmere hvordan forsøpling berører oss på tvers av landegrensene. Du får høre fra Dr. Karen Nyberg, astronaut i NASA, Rachel Tiller, sjefsforsker i SINTEF og Sigve Ånderå, program director i Avfall Norge blant mange andre.

Besøk våre nettsider https://holdnorgerent.no/ for mer informasjon og billetter.

Del gjerne!