Hotel Riviera i Moss blir en del av Petter Stordalens unike hotellsamling

Med spa, takbasseng, restaurant, bar, beach club, takterrasse, 172 rom og suiter, og et unikt møte- og konferansekonsept, blir Hotel Riviera et spennende tilskudd til hotellsamlingen Nordic Hotels & Resorts.

Allerede ett år før åpning, har Hotel Riviera i Moss klart å skape begeistring og forventning. Det 14 etasjer høye hotellet i den nye bydelen Verket, hvor gamle Moss Jernverk holdt til, tilfører et helt nytt og unikt tilbud til det nordiske markedet.

– Vi har tatt inspirasjon fra verdens vakreste og mest ettertraktede rivieraer, og skapt et konsept som er helt nytt for både Moss, Norge og Norden. Vi ser frem til å være den nye møteplassen i Moss, både på dagtid med skreddersydde løsninger for konferanser og møter, men også på kveldstid med helt nye restaurant-, bar- og klubbkonsepter, sier Petter Wilhelmsen, hotelldirektør for Hotel Riviera.

På bakkeplan ut mot promenaden vil det være både bar og restaurant, mens i toppetasjen vil spa og velværesenteret befinne seg med utsikt utover fjorden. Her finner man også basseng og takterrasse med cocktail-bar, som blir til Riviera Sunset Club på kvelden.

– Hotel Riviera blir et veldig spennende tilskudd til hotellporteføljen vår. Navnet og konsept forteller egentlig alt: Her bringer man rivieraen til deg i stedet for omvendt. Hotellet får muligheter som gjør at både konferansegjesten og kjæresteparet vil oppleve produktet som perfekt, og vi er sikre på at våre gjester gleder seg til å få en ny, spennende destinasjon å velge, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Hotel Riviera eies og driftes av Norwegian Hospitality Group, og vil sammen med søsterhotellene Son Spa, Farris Bad og Strömstad Spa & Resorts være en del av Nordic Hotels & Resorts, en samling unike, enkeltstående hotell i hotellkonsernet Nordic Choice Hotels.

– Det er med glede vi ser frem til at Hotel Riviera åpner våren 2023. Samarbeidet vårt med Norwegian Hospitality Group er både godt og langsiktig, og vi er glade for at vi kan samarbeide også om Hotel Riviera. Dette blir et konsept som jeg er sikker på at våre gjester vil sette stor pris på, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Del gjerne!