Ida Dyreng blir ny daglig leder i Destinasjon Trysil SA

Ida Dyreng tiltrer stillingen som ny daglig leder i Destinasjon Trysil den 1. januar 2022. Ida er 46 år og kommer fra Elverum.

I dag jobber Ida som forretnings- og næringsutvikler i Elverum Vekst. Ida sitter også som styreleder i Visit Elverum-Regionen som er destinasjonsselskapet til kommunene Våler og Elverum.

Ida har sterk faglig kompetanse innen strategisk markedsføring, kommunikasjon, merkevarebygging og PR samt nærmere 20 års ledererfaring fra opplevelses- og arrangementsturisme, reiseliv og servicebransjen. Hun har blant annet mer enn tolv års erfaring som markedsdirektør for Svalbards største reiselivsselskap, Hurtigruten Svalbard og er utdannet sivilmarkedsfører med en mastergrad i Internasjonal Markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

– Styret i Destinasjon Trysil er glade for at Ida har takket ja til å bli ny daglig leder i Destinasjon Trysil. Hun har en lang erfaring fra reiselivsbransjen og destinasjonsutvikling, med bred faglig og relevant digital kompetanse som møter de lokale, nasjonale og internasjonale behov Destinasjon Trysil har i fremtiden. Ida sin faglige bakgrunn samt sosiale vesen gjør oss sikre på at hun er riktig person til å ta Trysil videre fremover sammen med Destinasjon Trysil sitt sterke team og sammen med medlemsbedriftene, sier Pontus Åkesson, styreleder i Destinasjon Trysil SA.

– For meg er dette drømmejobben, og jeg gleder meg til å komme «hjem» til reiselivet. Samtidig er jeg svært ydmyk til å ta over stafettpinnen etter Gudrun og den formidable jobben som har blitt gjort gjennom mange år for å befeste Trysils posisjon i reiselivsnæringen både nasjonalt og internasjonalt. Jeg ser frem til å ta del i å videreutvikle destinasjonen sammen med alle medlemsbedriftene, dyktige kolleger og et offensivt styre, sier Dyreng.

Ida starter som daglig leder den 1.1.2022. Gudrun Sanaker Lohne ha sin siste arbeidsdag i Destinasjon Trysil den 30.09.21. Frem til Ida er på plass vil Olve Norderhaug i Destinasjon Trysil være konstituert daglig leder.

Vi ønsker Ida velkommen til Trysil og som leder for Destinasjon Trysil.